Vodniki po nakupih

Poiščite popolno kuhalno ploščo zase

TIP

Indukcija – Najbolje izkoristite svoje kulinarične veščine. Indukcijske kuhalne plošče se hitro segrejejo in so izjemno odzivne, kar pomeni, da lahko brez skrbi uporabite tehnike, kjer je pomembna prava temperatura. Če želite še več okretnosti, lahko izberete celo indukcijsko kuhalno ploščo s prilagodljivimi kuhališči. Površina okrog posode na indukcijski kuhalni plošči ostane hladna, zaradi česar je zelo varna.

Plin – Priljubljena izbira za domače kuharje in kuharske mojstre; pri odprtem ognju plinskih kuhalnih plošč je toplota resnično vidna. Plinske kuhalne plošče je preprosto nadzorovati in jih lahko uporabite z vsemi vrstami posode. Naša nova generacija hitrih gorilnikov omogoča 20 % hitrejše kuhanje od običajnih plinskih gorilnikov.

Elektrika – Zaradi grelnega sistema, ki je skrit pod čvrsto steklokeramično površino, so električne kuhalne plošče gladke in ji je preprosto čistiti. Električne kuhalne plošče delujejo z vsemi vrstami posode in nudijo kuhališča različnih velikosti.

PROSTOR

Izberite kuhalno ploščo glede na razpoložljiv prostor.

 

30-36 cm – Kuhalne plošče, ki se prilegajo temu prostoru, imajo 1 ali 2 kuhališči in so popolne za kompakten način življenja in manjše kuhinje.
60 cm – To je najpogostejša velikost kuhalne plošče in se prilega večini gospodinjstev, saj nudi 3 ali 4 kuhališča.
70, 75, 80 ali 90 cm – Popolno za velike družine ali ambiciozne domače kuharje, saj so te širine primerne za do 6 kuhališč. Kuhalne plošče te velikosti lahko nudijo tudi razširljiva kuhališča.

Upoštevajte naslednje: Debelina vašega kuhinjskega pulta mora biti vsaj 25 do 30 mm, da lahko vanj vgradite naše kuhalne plošče.

KUHANJE

Preden izberete kuhalno ploščo, razmislite o načinih vašega kuhanja. V nadaljevanju je nekaj primerov.

Hitri recepti - jedi iz testenin, hitro praženje itd. – Zaželena je kuhalna plošča s hitrim segrevanjem. Izberite indukcijske kuhalne plošče s funkcijo povečanja moči za hitrejše kuhanje. Nekatere plinske kuhalne plošče imajo tudi zmogljivo kuhališče za vok, ki je odlično za hitro praženje živil za celo družino.

Izpopolnjene tehnike - Topljenje, vodne kopeli, kuhanje s paro itd. – Indukcijska kuhalna plošča vam omogoča natančen nadzor temperature, da se samozavestno spopadate z izpopolnjenimi tehnikami. Z indukcijo v trenutku preklopite s hladnega na vroče in spet nazaj.

Obsežnejše zloženke ali enolončnice – Plinske in električne kuhalne plošče nudijo prilagodljivost s številnimi velikostmi gorilnikov in razširljivimi kuhališči za velike lonce in ponve. Indukcijske kuhalne plošče pa s prilagodljivimi kuhališči omogočajo združitev dveh posameznih kuhališč v eno večje.

ČIŠČENJE

Indukcijske kuhalne plošče – Naša inteligentna indukcijska tehnologija segreje posodo in živila v njej, to pa je tudi vse. Površina okrog posode ostane hladna. Tako se nič ne zažge, elegantna in ravna površina pa pomeni, da se umazanija nima kam skriti.

Plinske kuhalne plošče – Plinske kuhalne plošče s steklokeramično površino so preprostejše za čiščenje od tistih iz nerjavnega jekla. Če med kuhanjem kaj polijete, lahko to preprosto obrišete, brez skrbi, da bi nastale praske in madeži.

Električne kuhalne plošče – Gladko keramično površino električnih kuhalnih plošč je preprosto ohraniti brez madežev in čisto.

VARNOST

Indukcija – Indukcija segreje samo posodo in hrano v njej, nič drugega - površina okrog ostane hladna in varna na dotik. Upravljalno ploščo je mogoče tudi zakleniti, da preprečimo nenamerno segrevanje.

Plin – Zmožnost, da preprosto vidite, da plamen pomaga ohranjati kuhanje varno. Dovod plina se prav tako samodejno izklopi vsakokrat, ko plamen ugasne.

Elektrika – Varovalo za otroke zagotavlja , da kuhalne plošče ni možno nenamerno vklopiti. Indikator akumulirane toplote vas tudi opozori, kdaj je plošča hladna in ponovno varna na dotik.

IZBERITE SVOJO NAPRAVO

Ni važno, kaj radi kuhate, naj bo to večerja za dva ali zabava za družino in prijatelje, AEG ima v ponudbi kuhalno ploščo, ki je ravno pravšnja za vas.