PRIROČNIKI ZA NAKUP

INDUKCIJSKE KUHALNE PLOŠČE

VAŠ OSEBNI SOUS CHEF

Natančno kuhanje med vsakim korakom priprave je ključnega pomena za vrhunski okus. Uživajte v zagotovljeni natančnosti s pomočjo funkcije Pomoč pri kuhi z napredno tehnologijo senzorja kuhalnih plošč AEG SenseCook. Funkcija SenseFry® zagotavlja konstantno temperaturo, zato je steak vedno ravno prav spečen; funkcija SenseBoil® pa vzdržuje rahlo vrenje in preprečuje razlivanje vode.

Natančnost v središču pozornosti

Kuhalna plošča SensePro® poskrbi za popolno pripravo vsake jedi. Brezžični senzor za hrano meri središčno temperaturo jedi. Kuhajte testenine, reducirajte omake, pecite zrezke – naj bo stopnja zapečenosti rare, medium ali well done. Na kuhalni plošči lahko kuhate celo s tehniko sous vide. Je vaš osebni sous chef za pripravo jedi restavracijske kakovosti doma.

Oglejte si kuhalno ploščo SensePro®

Obvladujte pripravo jedi. Do stopinje natančno.

Obvladajte pripravo vsake jedi s sondo za hrano SensePro®. Brezžična sonda za hrano natančno izmeri temperaturo in spremembe nastavitve temperature sporoči kuhalni plošči. Natančno izmeri in vzdržuje lahko celo temperature vode, kar pomeni, da zdaj lahko na kuhalni plošči kuhate s tehniko sous vide. Za profesionalne rezultate.

Oglejte si kuhalno ploščo SensePro®

Senzor za vrenje

Senzor vrenja e zazna dvigajoče se mehurčke in samodejno prilagodi nastavitve temperature, zato voda vre nadzorovano. Nič ne prevre, nič se ne poliva na površino kuhalne plošče. Prihranite denar in energijo.

Oglejte si kuhalno ploščo SensePro®

POPECITE IN POSTREZITE. PO SVOJEM OKUSU

S pomočjo pametnega zaslona na dotik na indukcijski kuhalni plošči SenseFry® izberite jed in želeni rezultat. Tehnologija vzdržuje enakomerno temperaturo za najboljše rezultate cvrtja. Nič več vam ni treba ugibati, kdaj je posoda prave temperature. In nič več vam med kuhanjem ni treba spreminjati nastavitev.

Oglejte si kuhalno ploščo SenseFry®

Senzor za cvrtje

Senzor za cvrtje vzdržuje enakomerno temperaturo za najboljše rezultate. Nič več vam ni treba ugibati, kdaj je posoda prave temperature in nič več vam med kuhanjem ni treba spreminjati nastavitev.

Oglejte si kuhalne plošče SenseFry®

EN ZASLON NA DOTIK. POPOLN NADZOR

Indukcijske kuhalne plošče SensePro® in SenseFry® se ponašajo z novim pametnim dotikom na zaslon. Ohranite popoln nadzor nad funkcijami za pomoč pri kuhanju, tako da izberete jed, ki jo želite pripraviti, in želeni rezultat. Spremembe temperature so preproste in natančne.

Oglejte si kuhalne plošče SenseCook®

Kuhalne plošče SenseCook


Samoprilagodljiva kuhališča

Linija indukcijskih kuhalnih plošč MaxiSense® se ponaša s samoprilagodljivimi kuhališči. To pomeni, da vsako kuhališče zazna velikost in obliko loncev, ki jih uporabljate ne glede na to, kako veliki ali majhni so, in nemudoma začne greti natančno pod njihovim dnom. Tako imate popoln nadzor in kuhalna plošča se odziva tako, kot želite.

MAXISENSE S FUNKCIJO BRIDGE

Ta kuhalna plošča omogoča preprosto kuhanje večjih količin hrane – ali kuhanje z večjimi posodami. Le pritisnite na gumb Bridge in povežite ter upravljajte dve kuhališči skupaj kot eno veliko kuhališče in nanj postavite katero koli veliko ali dolgo posodo. Povezani kuhališči imata nastavljeno isto temperaturo in čas, kar je kot nalašč, ko kuhate za večerne zabave ali večja praznovanja.

Oglejte si kuhalno ploščo MaxiSense s funkcijo Bridge

Vaši lonci in ponve gredo lahko kamorkoli hočejo.

Kuhalna plošča TotalFlex Hob vam omogoča, da uporabljate lonce in ponve različnih oblik in velikosti. Intuitivni dizajn vam omogoča, da brez skrbi premikate lonce in ponve po celotni odzivni stekleni površini, ne da bi prekinili proces kuhanja.

Odkrijte kuhalno ploščo TotalFlex

MAXISENSE® S FUNKCIJO FLEXIBRIDGE

Od večernih zabav do večerij po delu – kuhate lahko na svoj način. Ta plošča je idealna za vse vaše posode in zagotavlja brezhibne jedi z enakomerno toploto. Prilagodite kuhališče in povežite do štiri površine za kuhanje, da boste lahko kar najbolje izkoristili razpoložljivi prostor. FlexiBridge poenostavi delo z zapletenimi obroki z velikimi posodami ali veliko jedmi.

Oglejte si kuhalno ploščo MaxiSense s funkcijo Bridge
 • Slika s standardnimi nastavitvami FlexiBridge
  1
  DVE KUHALIŠČI 50-50

  Na standardni nastavitvi je kuhalna plošča dovolj velika za dva lonca ali dve ponvi s premerom do 210 mm.

 • Slika večje in manjše posode na MaxiSense s funkcijo Flexibridge
  2
  DVE KUHALIŠČI 70-30

  Lahko pa na primer kuhate golaž v veliki posodi in omako na manjšem kuhališču.

 • Slika velike posode na MaxiSense FlexiBridge
  3
  ENO KUHALIŠČE 100

  Združite vsa štiri kuhališča v eno zelo veliko kuhališče – popoln način za kuhanje s svojimi največjimi posodami.

Slika prikazuje funkcijo powerslide na MaxiSense kuhalni plošči

V TRENUTKU OD VRENJA DO OHRANJANJA TOPLOTE

Iztisnite iz vsake jedi še več okusa za najnatančnejšim nadzorom temperature. Funkcija PowerSlide vam omogoča vrenje, počasno kuhanje in ohranjanje toplote jedi tako, da posodo preprosto pomaknete z ene površine za kuhanje na drugo. Izbirajte med številnimi vnaprej nastavljenimi stopnjami temperatur ali pa določite svojo. Zdaj lahko kot profesionalni kuharji tudi vi nadzorujete svoje kuhanje do stopinje natančno, kar omogoča izjemne rezultate pri pripravi vsake jedi.

Posode in ponve na kuhalni plošči MaxiSense

TAKOJŠEN PREGLED, NATANČEN NADZOR

Indukcijska plošča MaxiSense® Combi vam zagotavlja svobodo pri kuhanju v posodah katere koli velikosti. Ne glede na to, ali kuhate obaro v veliki kozici ali dušite zelenjavo v majhni kozici, se bo FreeZone prilagodil. Veliki zaslon prikazuje vse, kar se dogaja na plošči, vključno s položajem vsake posode in stopnje toplote pod njo. Tako imate vse pod popolnim nadzorom.


Meso se kuha na kuhalni plošči pure
Lahkotno čiščenje

Gladka in elegantna površina kuhalne plošče Pure bo poskrbela za lahkotno, preprosto in temeljito čiščenje.

GLADKA, ELEGANTNA POVRŠINA

V svojo kuhinjo vnesite gladko eleganco in lepoto. Plošča Pure, ki je popolnoma poravnana z vašo delovno površino, miruje, dokler ji z dotikom ne vrnete življenja. Sodobne rdeče LED-tipke za nadzor plošče in površine za kuhanje so vidne le, ko to želite. Tako bo imel vaš delovni pult vedno eleganten in prefinjen videz.

Oživi jo vaš dotik,

Kuhalna plošča AEG Pure s funkcijo FlexiBridge združuje elegantno obliko in odzivne funkcije. Temno steklo se neopazno zlije z vašim kuhinjskim pultom. Nevidne tipke in kuhalne površine pa lahko obudite s preprostim dotikom plošče. Preobrazite kuhinjo, da bo kuhanje postalo pravi užitek.

Oglejte si kuhalno ploščo Pure s funkcijo FlexiBridge

Izberite kuhališče z intuitivnim upravljanjem

Ko prižgete kuhalno ploščo in nanjo položite ponev, se nadzorna LED-vrstica prižge samodejno. Tako vam na intuitivni način pokaže, katero kuhališče lahko uporabite. Ponve ne postavljajte na neosvetljeno kuhališče in izkusite polno moč kuhanja s kuhalnimi ploščami AEG.

Oglejte si kuhalno ploščo Pure s funkcijo FlexiBridge

Dobitnik nagrade If design award 2019

Inovacija in dizajn sta ključni sestavini vsega, kar počnemo. In to obrodi sadove. Kuhalna plošča SensePro je osvojila nagrado iF 2019 za svoj sodobni videz. A vrhunski ni le njen videz – prav tako vam omogoča, da popolnoma izkoristite svoj kuharski potencial.

Preberite več