AEG Kitchen Design Projekti

Kot vodilni dobavitelj gospodinjskih aparatov, ki že več kot 100 let oblikuje življenje na bolje, si prizadevamo ustvariti zaželene rešitve in odlične izkušnje z našimi izdelki in storitvami, ki bogatijo vsakdanje življenje ljudi in zdravje našega planeta. Želimo biti gonilna sila pri definiranju prijetnega in trajnostnega življenja.

 

Strankam služimo po vsem svetu. Imamo obsežno poznavanje posebnosti evropskega trga, vključno s standardi gradnje in oblikovanja, kuhinjskimi trendi, potrošniki in vpogledi v uporabnost naprav.

Uresničite svojo naslednjo vizijo

Gremo dlje od dobave kuhinjskih aparatov izjemne kakovosti za gradbene in oblikovalske projekte. Verjamemo, da so močne svetovne blagovne znamke, skupaj s predanimi lokalnimi ekipami, ključni razlogi, da ima skupina AEG tako dolgo zgodovino vodilnega dobavitelja industrije projektnega poslovanja na številnih trgih. Od našega začetka v Berlinu leta 1883 se nikoli nismo zadovoljili z dovolj dobrim in mislimo, da tudi vam ne bi bilo treba. Nikoli ne sklepamo kompromisov z inovacijami, kuhinjskimi trendi in potrebami strank, zaradi česar smo najboljši partner za uresničitev vaše vizije.

Popolne pogodbene kuhinjske rešitve

Zagotavljamo najbolj prilagojeno in celovito kuhinjsko rešitev za vse vrste gradbenih, arhitekturnih in oblikovalskih projektov. Od ultraluksuznega kompleksa do najpreprostejše namestitve – imamo popoln izbor kuhinjskih aparatov, ki bodo izpolnili vsa pričakovanja.

Globalni Projekti

Zahvaljujoč prisotnosti skupine AEG v več kot 150 državah imamo zmogljivosti za realizacijo nacionalnih ali mednarodnih projektov. Naša dediščina, poglobljeno znanje pri načrtovanju in izdelavi gospodinjskih aparatov ter naše dolgoletne izkušnje na področju projektiranja nam dajejo vse zasluge za zagotavljanje najboljših kuhinjskih rešitev.

Ste pripravljeni začeti z naslednjim projektom?

Naša ekipa strokovnjakov je predana temu, da vam pomaga spremeniti vašo vizijo v izjemne dosežke.

Novice

Platforma na enem mestu za vse, kar je novega v svetu AEG Kitchen Design. Tukaj boste našli najnovejše novice o naših partnerstvih, razvoju projektov, prizadevanjih za trajnost, storitvah in inovacijah izdelkov.

Ste pripravljeni začeti z naslednjim projektom?

Naša ekipa strokovnjakov je predana temu, da vam pomaga spremeniti vašo vizijo v izjemne dosežke.

Celovite kuhinjske rešitve

Pri AEG smo že več kot 100 let v ospredju inovacij na področju kuhinjskih aparatov. Obstajamo zato, da na novo opredelimo, kaj pričakujete od svojih gospodinjskih aparatov, zato želimo premagati meje vsakdanjega življenja in smo zbrali obsežno znanje o tem, kako se uporabljajo kuhinjski aparati, od Tokia do Lime in Stockholma do Johannesburga. Ponujamo celovite pogodbene kuhinjske rešitve za gradbene in oblikovalske projekte. Od ultraluksuznih do osnovnih klasik – imamo znanje in izdelke, ki se popolnoma prilegajo.

Širok nabor aparatov

Od kuhinjskih do pralnih in gospodinjskih aparatov imamo popolno in obsežno ponudbo. Pri AEG ustvarjamo in oblikujemo vrhunske aparate za izpolnjevanje najzahtevnejših projektov. Poleg tega imamo globoko poznavanje kulinaričnih trendov in razumevanje raznolikosti kuharske kulture po vsej Evropi, zaradi česar smo popoln partner za vaš gradbeni projekt.

BIMObjects

AEG ponuja najobsežnejšo zbirko kuhinjskih aparatov na platformi BIMObject. To omogoča natančen in učinkovit proces načrtovanja in izdelave kuhinje, kar omogoča višjo kakovost v vseh fazah od projektiranja do končne kuhinje.

Najboljše namestitve v svojem razredu

Zavezani smo k temu, da našim strankam ponudimo najboljšo izkušnjo namestitve v svojem razredu. Z nenehnimi inovacijami naredimo namestitev naših kuhinjskih vgradnih aparatov, kot so pečice, kuhalne plošče, pomivalni stroji in hladilniki, kar se da preproste. Primer tega je naša rešitev PerfectFit, kjer inštalaterji dobijo hiter, enostaven in natančen postopek z do 25 % manj korakov namestitve ob uporabi samo enega izvijača Torx.

Prenesite AEG Installer aplikacijo

Aplikacija Electrolux Installer App, ki je namenjena izključno profesionalnim monterjem naprav, ponuja najhitrejši in najbolj preprost način namestitve naprav naših blagovnih znamk Electrolux in AEG.

 

PRENESITE NA APP STORE >

PRENESITE NA PLAY STORE >

Globalni uspeh - lokalno strokovno znanje

Naše poslanstvo je biti najprimernejši partner za vaš projekt in vam zagotoviti najboljše inovativne rešitve in storitve v svojem razredu. To nam uspeva s ponudbo bogate palete kuhinjskih aparatov in predanih ekip strokovnjakov z poznavanjem lokalnega trga. Naše izkušnje kažejo, da ima skupina AEG dolgo zgodovino vodilnega pogodbenega dobavitelja kuhinj za projektno poslovanje na številnih trgih po vsem svetu.

17
držav
5
kontinentov

Ste pripravljeni začeti z naslednjim projektom?

Naša ekipa strokovnjakov je predana temu, da vam pomaga spremeniti vašo vizijo v izjemne dosežke.

Ste pripravljeni začeti?

Naša ekipa strokovnjakov je predana preoblikovanju vaših ambicij v najbolj izjemne dosežke.

Naša ekipa strokovnjakov vam je pripravljena pomagati

Naše lokalne projektne storitve in medpodjetniški timi so vedno tukaj, da vam pomagajo, kjer koli na svetu ste, saj so sestavni del našega poslovanja.