Odkrij

Sušilni stroji

Serija 8000

Naši sušilni stroji serije 8000 imajo največjo zmogljivost v ponudbi sušilnih strojev podjetja AEG, saj vanje z lahkoto spravite do 9 kg perila

Sušilni stroj serije 8000 podjetja AEG

Nega volnenega puloverja

Drznite si sušiti oblačila, za katera si nikoli niste mislili, da jih lahko, s sušilnimi stroji serije 8000 — celo svoj najmehkejši volnen pulover. Naši sušilni stroji, priznani s strani podjetja Woolmark, vključujejo edinstven sistem AbsoluteCare®, prilagojen program, ki natančno nadzoruje gibanje in temperaturo sušilnega bobna. Občutljivo volneno perilo z oznako »samo za ročno pranje« se med obračanjem porazdeli po obodu bobna, kar posnema sušenje na ravni podlagi. Puloverji ohranijo obliko in sestavo, saj ne pride do krčenja.

Osvežite in okrepite

Pripravite svoja oblačila za dejavnosti na prostem za katerikoli izziv s sistemom AEG AbsoluteCare®. Sušilni stroji pogosto predstavljajo katastrofo za drago visokotehnološko perilo, a naš pristop je drugačen. Serija 8000 vključuje inovativen program za oblačila za dejavnosti na prostem s točnim časom in jasnim nadzorom temperature, ki obnovi funkcijo vodoodporne membrane pri oblačilih za dejavnosti na prostem bolje kot sušenje na zraku — za funkcionalnost, na katero se lahko zanesete.

Nežno kot naravno sušenje

Ponovno definirajte sušenje v sušilnem stroju za vsak kos perila v svoji garderobi z našo serijo 8000 s sistemom AbsoluteCare®. Občutljivih vlaken ne stiska in jih suši pri nizki hitrosti, tako ste lahko prepričani, da celo 100 % svilena oblačila obdržijo obliko in imajo celo manj gub kot pri naravnem sušenju na zraku.

Primerjava običajnega sušilnega stroja in tehnologije SensiDry. SensiDry ima hladnejši in večji pretok zraka za zaščito oblačil.
Tehnologija SensiDry®

Zaščitite sestavo in zmanjšajte obrabo z varnimi in energijsko varčnimi nizkimi temperaturami.

Kot novo

Nekateri sušilni stroji lahko uničijo vaša oblačila. A ne naši. Sušilni stroji AEG serije 8000 uporabljajo energijsko varčno tehnologijo SensiDry® za nežno sušenje oblačil pri skoraj pol nižji temperaturi kot običajni sušilni stroji. Natančna tipala nadzorujejo sušenje in na ta način poskrbijo, da oblačila nikoli niso izpostavljena preveliki vročini. To pomeni, da bodo vaša oblačila dalj časa ohranila sestavo, kot so jo imela ob nakupu.

 

Posnetek bobna ProTex Soft od blizu

Vgrajena zaščita

Zaščita oblačil je za nas več kot funkcija. Je vgrajena v naše sušilne stroje. AEG serija 6000 ima boben ProTex Soft, katerega posebna zasnova izboljša pretok zraka do oblačil. Zaradi tega jih iz stroja vzamete manj prepletena in manj zmečkana. Je vaša vsakodnevna zaščita kakovosti.

Ponudba naših sušilnih strojev

Ponovno zaupajte sušenju v sušilnem stroju celo najobčutljivejših oblačil z novo serijo za nego perila podjetja AEG. Združili smo vpogled, ki nam ga nudijo potrošniki, in znanost ter ustvarili doživetje, ki presega pranje. Revolucionaren nov način nege oblačil z zaščito vlaken, barv in sestave.

Stopnja nege za vsako potrebo

 • Ikona za tehnologijo ProSense®
  Prihranek časa in energije

  Tehnologija ProSense® v sušilnih strojih serije 6000 uporablja izpopolnjena tipala temperature in vlažnosti za prilagoditev časa sušenja in porabe energije za vsako količino perila.

 • Ikona za tehnologijo SensiDry®
  Varno sušenje pri nizki temperaturi

  Serija 7000 združuje tako časovne kot energijske koristi tehnologije ProSense® s tehnologijo SensiDry®, intuitivnim programom sušenja perila z uporabo prilagojenih nastavitev toplote.

 • Ikona za sistem AbsoluteCare®
  Brezhibna zaščita

  Serija 8000 vključuje vso tehnologijo serij 6000 in 7000 in še naš edinstven sistem AbsoluteCare®. Popolna nega, celo svilenih, volnenih oblačil in oblačil za dejavnosti na prostem.

Moški v sveže oprani srajci

Vsakodnevna zaščita kakovosti

Ponavljajoča pranje in sušenje lahko poškodujeta vlakna v vam priljubljenih oblačilih, ki jih nosite vsakodnevno. Naši sušilni stroji serije 6000 vključujejo tehnologijo ProSense®, ki uporablja izpopolnjena tipala temperature in vlažnosti za prilagoditev časa sušenja in porabe energije za vsako količino perila. Tako prihranite čas in energijo ter zagotovite, da vaša prilubljena oblačila niso nikoli preveč posušena in da ohranijo izgled in prijeten otip program za programom.

Komplet AEG za namestitev na stroj

Pridobite dodaten prostor

Sušilni stroj varno namestite na pralni stroj brez dodatnih pritrdilnih elementov in uživajte v dodatnem prostoru v kopalnici s kompletom za namestitev na pralni stroj. Priloženo ima drsno polico za preprosto polnjenje, praznjenje in zlaganje sveže opranega in posušenega perila.