Odkrij

Kuhinjske nape

Živila, ki se kuhajo na indukcijski kuhalni plošči AEG, medtem pa kuhinjska napa AEG odsesava odvečno paro

Neopazna ali vpadljiva. Odločitev je vaša.

Vse naše kuhinjske nape hitro odstranjujejo paro in hlape iz kuhinje. A tu se podobnost konča. Izberite napo, ki odlično dopolnjuje vaš okus.

Ustvarite odličen ambient v kuhinji

Ustvarite odlično ozračje

Začinite. Pokusite. Popravite podrobnosti. Uživajte. Kuhanje je užitek. Ustvarite odličo ozračje za ustvarjanje jedi s SilentTech – tišji način kuhanja. Svetleče diode toplo osvetlijo delovni prostor, funkcija Breeze pa po koncu kuhanja nevsiljivo očisti zrak za prijetnejše ozračje.

Bolj sveža kuhinja, prostoročno

Ko ste zaposleni z ustvarjanjem svoje mojstrovine, naše prostoročne kuhinjske nape delujejo intuitivno, da ohranijo kuhinjo čisto in svežo. Funkcija Hob2Hood se odzove na cvrčanje vsakega pečenja, tako da samodejno zažene napo in jo nastavi glede na vaše kuhanje. Zmogljiv motor odpravi paro in hlape takoj, ko se pojavijo.

Posoda, v kateri se kuhajo morski sadeži

Učinkovitost, na katero se lahko zanesete

Uživajte v čistem in svežem zraku takoj po končanem kuhanju, zahvaljujoč zmogljivim kuhinjskim napam. Pametno filtriranje pomeni, da se maščoba ne bo kopičila v mehanizmu, zaradi česar je čiščenje lažje, neprijetne vonjave pa so preprosto odpravljene. Podrobnosti, ki poskrbijo za razliko, dan za dnem.

Losos, ki se kuha na indukcijski kuhalni plošči, medtem pa kuhinjska napa odsesava odvečno paro
Najobsežnejša izbira

Ob široki ponudbi preprosto najdete svojo kombinacijo Hob2Hood.

Elegantna kuhinjska napa AEG

Vaša kuhinja, vaš slog

Uživajte v preprostem odsesavanju s Hob2Hood v slogu, ki ga obožujete. AEG vam ponuja največjo izbiro, kar jo boste našli na trgu za podobno tehnologijo. Ob največji ponudbi povezanih kuhalnih plošč in kuhinjskih nap, med katerimi lahko izbirate, lahko najdete popolno kombinacijo sloga in funkcije, ki ustrezata vaši kuhinji. Vse brez slabše učinkovitosti.

AEG ComboHob odsesava paro iz dveh posod na kuhalni plošči

Svoboda v oblikovanju kuhinje

Z novo ploščo ComboHob podjetja AEG lahko svojo kuhinjo oblikujete po svoje. Ta indukcijska kuhalna plošča ne potrebuje običajne kuhinjske nape nad sabo. Napa je že vdelana v ploščo. Tako lahko kuhinjo resnično oblikujete po svojih željah.

Filtri kuhinjske nape AEG

Opis filtrov kuhinjske nape

Za celoletno svežino dobro vzdržujte filtre kuhinjske nape. Maščobni filtri ujamejo delčke hrane, zaradi česar so zrak in površine čisti. Ogleni filtri pa ujamejo in odstranijo neprijetne vonjave. Nekatere nape imajo trajne filtre, ki jih lahko čistite in ponovno uporabite, druge pa imajo filtre za enkratno uporabo. Ne glede na to, katero napo izberete, ga ne pozabite redno čistiti ali zamenjati.