PODROBNOSTI IZDELKA

Z inovativno keramično prevleko pekač Easy2Clean preprečuje oprijemanje maščobe in umazanije ter vam tako omogoča kuhanje brez olja ali peki papirja. Vse, kar potrebujete, je vroča voda, mokra krpa ter nekaj detergenta za posodo za čiščenje brez napora.

Prednosti

Pekač Easy2Clean. Svoboda peke na vaš način.

Pekač Easy2Clean vključuje inovativen keramičen premaz, zaradi katerega lahko živila položite neposredno na površino pekača in jih pripravite kar brez papirja za peko ali dodatnega olja. In ker pekač preprečuje sprijemanje umazanije, lahko pozabite na trdovratno zasušene delce.

Inovativni pekač Easy2Clean. Preprosto pečenje Preprosto pomivanje

Pozabite na namakanje, drgnjenje in močna kemična sredstva – zaradi premaza XERADUR 2 proizvajalca ILAG® je čiščenje pekača Easy2Clean po pečenju izjemno preprosto. Potrebujete le mokro krpo, toplo vodo in nekaj detergenta za pomivanje posode.

Pekač Easy2Clean je varen za vas in za okolje

Trpežni pekač Easy2Clean vključuje keramični premaz brez sintetičnih spojin PTFE in PFOA, zaradi česar ob njegovi uporabi pri visokih temperaturah ne nastajajo strupeni hlapi. Za zanesljivo in varno pečenje.

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema
rdeče blago v zraku na črnem ozadju