PODROBNOSTI IZDELKA

Izkusite svobodo in prilagodljivost pri načrtovanju kuhinje s kuhalno ploščo 6000 Bridge z integrirano napo eXTractor. Ta indukcijska kuhalna plošča ima vgrajeno napo in funkcijo Bridge, ki vam omogoča, da združite dve kuhališči v eno veliko površino za večjo vsestranskost.

Prednosti

AEG - Kombinirana napa s ploščo - CCE84543FB

Združite 2 kuhališči s funkcijo Bridge

Funkcija Bridge združi dve kuhališči skupaj, tako da lahko uporabite kakršno koli veliko ali dolgo posodo. Povezani kuhališči, ki si delita isto temperaturno in časovno nastavitev, sta idealni, kadar kuhate za pogostitve ali večja praznovanja.

Za boljšo izkušnjo kuhanja s 4 posameznimi krmilni gumbi za kuhališča

4 posamezni krmilni gumbi za kuhališča vam omogočajo nadzor nad 4 različnimi kuhališči in nastavitev ločenih časovnikov za vsako posebej. Druge funkcije vključujejo 9 stopenj moči, povečanje moči, aktivni dotik, varovalo za otroke in upravljanje hob2Hood.

AEG - Kombinirana napa s ploščo - CCE84543FB

Enostavno čiščenje. Enostavno odstranjevanje. Filter 2 v 1

Filter 2 v 1 združuje ogljeni in maščobni filter, ki odstranjuje vonjave in maščobe. Če je naprava nameščena v načinu za kroženje zraka, je filter 2 v 1 nujen. Filter je mogoče enostavno odstraniti in ga očistiti v pomivalnem stroju.

AEG - Kombinirana napa s ploščo - CCE84543FB

Samodejno odsesavanje. Z napo Hob2Hood®

Tehnologija Hob2Hood® omogoča samodejno odsesavanje med kuhanjem. Če na kuhalni plošči znižate ali zvišate temperaturo, se ventilator nape ustrezno prilagodi. To pomeni, da se lahko v celoti osredotočite na hrano.

AEG - Kombinirana napa s ploščo - CCE84543FB

Funkcija povečanja moči (Boost). Hitro čisti zrak v kuhinji

Ko je kuhinjskih hlapov in pare preveč, pritisnite funkcijo povečanja moči (Boost) na napi za takojšnje zmogljivo odsesavanje. Povečanje moči (Boost) se aktivira za 10 min, da se učinkovito očisti zrak v kuhinji.

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
rdeče blago v zraku na črnem ozadju