PODROBNOSTI IZDELKA

Izkusite svobodo in prilagodljivost pri načrtovanju kuhinje s kuhalno ploščo 6000 Bridge z integrirano napo eXTractor. Ta indukcijska kuhalna plošča ima vgrajeno napo in funkcijo Bridge, ki vam omogoča, da združite dve kuhališči v eno veliko površino za večjo vsestranskost.

Prednosti

Združite 2 kuhališči s funkcijo Bridge

Funkcija Bridge združi dve kuhališči skupaj, tako da lahko uporabite kakršno koli veliko ali dolgo posodo. Povezani kuhališči, ki si delita isto temperaturno in časovno nastavitev, sta idealni, kadar kuhate za pogostitve ali večja praznovanja.

Za boljšo izkušnjo kuhanja s 4 posameznimi krmilni gumbi za kuhališča

4 posamezni krmilni gumbi za kuhališča vam omogočajo nadzor nad 4 različnimi kuhališči in nastavitev ločenih časovnikov za vsako posebej. Druge funkcije vključujejo 9 stopenj moči, povečanje moči, aktivni dotik, varovalo za otroke in upravljanje hob2Hood.

Enostavno čiščenje. Enostavno odstranjevanje. Filter 2 v 1

Filter 2 v 1 združuje ogljeni in maščobni filter, ki odstranjuje vonjave in maščobe. Če je naprava nameščena v načinu za kroženje zraka, je filter 2 v 1 nujen. Filter je mogoče enostavno odstraniti in ga očistiti v pomivalnem stroju.

Samodejno odsesavanje.

Samodejni način odsesavanja med kuhanjem. Če temperaturo na kuhalni plošči zvišate ali znižate, se temu prilagodi ventilator nape. To pomeni, da se vi lahko povsem posvetite kuhanju.

Funkcija povečanja moči (Boost). Hitro čisti zrak v kuhinji

Ko je kuhinjskih hlapov in pare preveč, pritisnite funkcijo povečanja moči (Boost) na napi za takojšnje zmogljivo odsesavanje. Povečanje moči (Boost) se aktivira za 10 min, da se učinkovito očisti zrak v kuhinji.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels