BEE431310M

AEG 6000 SurroundCook vgradna pečica

PODROBNOSTI IZDELKA
Razred energijske učinkovitostiA
Vgradne mere V x Š x G (mm)590x560x550
Kuharske funkcijegretje spodaj, konvekcijsko/tradicionalno, odtaljevanje, žar, turbo žar, vlažno pečenje, program za pizzo, pečenje z ventilatorjem, luč
PovezljivostNe
Skupna priključna moč (W)3500
Kategorija SteamNo
Vrsta programske ureSET
Uporabna prostornina notranjosti (l)71
PODROBNOSTI IZDELKA
Zlato-rjavo na gratiniranem krompirju. Debela skorja na govejem fileju. Sočna in mehka čokoladna torta. Za doseganje enakomernih rezultatov je potrebno natančno nadzorovano in enakomerno dovajanje toplote vsepovsod v pečici. Izpopolnjena tehnologija z ventilatorjem pečice SurroundCook za razliko od običajnih pečic poskrbi, da dobi vsaka jed ravno toliko toplote, kot jo potrebuje. Porazdeljeno. Dosledno. Kamor koli jo postavite. Ni pomembno, ali gre za eno ali več jedi. Nič več obračanja jedi med peko. Za rezultate, ki izpolnijo vaša pričakovanja. Vsakokrat.
AEG - Pečica - BEE431310M
Pecite več stvari hkrati za še vedno popoln rezultat.

Dodatni ogrevalni obroč vaše pečice zagotavlja enakomerno pečenje jedi – tudi ko so v njej do trije pekači – za slastnost z vseh strani. Vsaka porcija bo enako odlična.

Naravna čistoča s paro

Ni treba, da je čiščenje po kuhanju zahtevno. Vlaga v pečici ustvari paro, da zmehča trdovratno maščobo in ostanke na površini. Tako lahko preprosto dosežete naravno čistočo.

AEG - Pečica - BEE431310M
Pregled stanja postopka pečenja v trenutku.

Zaslon časovnika vam omogoča pregled stanja postopka pečenja v trenutku. Njegov jasen zaslon vam omogoča, da nastavite alarm, preverite preostali čas, preden bo vaša jed pripravljena, in nastavite časovnik z izjemno natančnostjo.

AEG - Pečica - BEE431310M
Enakomerno pečenje kjerkoli

S to pečico učinkovita poraba energije pomeni tudi učinkovito pečenje. Ima nov konvekcijski sistem, imenovanim Hot Air (»vroč zrak«), ki zagotavlja enakomerno kroženje vročega zraka v notranjosti pečice. Rezultat tega je, da se pečica hitreje segreje, temperature pečenja pa lahko zmanjšate za do 20 %, kar vam prihrani čas in energijo.

AEG - Pečica - BEE431310M
Popolno pečenje tudi večjih količin.

Manj ni vedno več, še posebej ko gre za okusne pečene dobrote. Pekač XL je 20 % večji od standardnih pekačev, kar vam omogoča pečenje večje količine sladkih dobrot, z zadovoljstvom, da je vsaka posamezna porcija pečena do popolnosti.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti