FSE64610Z

AEG 6000 pomivalni stroj vgradni s tehnologijo AirDry

PODROBNOSTI IZDELKA

Naši najbolj energijsko učinkoviti pomivalni stroji – varčujejo z viri, obenem pa zagotavljajo brezhibne rezultate

Pomivalni stroji EcoLine so naši najboljši modeli v svojem razredu glede energijske učinkovitosti in učinkovite porabe virov. Vsi stroji imajo funkcije za varčevanje z viri, obenem pa zagotavlja brezhibne rezultate.*

Izvedite več
-
-
-
-
PODROBNOSTI IZDELKA
Brezhibno pomivanje v pomivalnem stroju 6000 SatelliteClean®, tudi če je posoda tesno zložena ali je posoda večja. Inovativna brizgalna ročica omogoča do trikrat boljšo razpršitev in zagotavlja pomivanje od kota do kota.
AEG - Dishwasher 60 cm - FSE64610Z
SatelliteClean®. Zmogljivo pomivanje posode. Brez dodatne porabe vode

Tehnologija SatelliteClean® temeljito očisti tudi tesno zloženo ali veliko posodo. Inovativna pršilna ročica očisti posodo v vsakem kotičku. Do trikrat boljša pokritost pršenja zagotavlja osupljive rezultate na vseh površinah.

AEG - Dishwasher 60 cm - FSE64610Z
Nezapleten način za odgovorno pomivanje posode

Lažje, odgovorne izbire. Z drsnikom zaslona na dotik QuickSelect izberite vaš želeni čas trajanja programa, Ecometer pa vas vizualno vodi do najbolj trajnostnega programa za prihranek energije in vode preko zelenih črtic.

AEG - Dishwasher 60 cm - FSE64610Z
Namenska zaščita za vaše občutljive kozarce

Kozarci so pogosto najobčutljivejši predmeti v vašem pomivalnem stroju, kar pomeni, da potrebujejo posebno nego. Zgornja košara tega pomivalnega stroja ima konice iz mehke gume, ki podpirajo in ščitijo kozarce. Konice SoftSpikes učinkovito stabilizirajo vaše kozarce in skodelice ter jim preprečijo, da bi padli in se razbili.

AEG - Dishwasher 60 cm - FSE64610Z
Preverite v trenutku

Ta popolnoma integriran pomivalni stroj uporablja pameten način, da vas ves čas seznanja s stanjem vaše posode. Njegova tehnologija žarka na tleh projicira rdečo luč na tla, medtem ko je cikel pomivanja še v teku. In ko je posoda pripravljena, da jo vzamete iz stroja, preklopi na zeleni žarek. Enostavno in učinkovito.

AEG - Dishwasher 60 cm - FSE64610Z
Naravno sušenje

Nova tehnologija Airdry vam omogoča večjo učinkovitost sušenja z naravnim pretokom zraka. Ko je cikel pri zadnjem koraku in je posoda oprana, se vrata samodejno odprejo za 10 cm. Vašo posodo naravno posuši, hkrati pa zmanjša stroške porabe energije.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti