DOBRODOŠLI V AEG PAMETNEMU DOMU

Povezani aparati AEGs izboljšajo izkušnjo in udobje vaših vsakodnevnih opravil. Rezultat je bolj svež, čist in okusen – z manj truda. Odkrijte naše povezane naprave in storitve – za pametnejši dom brez truda.

PAMETEN IN POVEZAN DOM

Povezani aparati izboljšajo izkušnjo in udobje vaših vsakodnevnih opravil. Rezultat je bolj svež, čist in okusen – z manj truda. AEG sodeluje z velikimi globalnimi akterji, kot je Google, da zagotovi preprosto in brezhibno izkušnjo povezave. Odkrijte naše povezane naprave – za pametnejši dom brez truda.

Oglejte si video >

Kategorije

Kuhinja

Izboljšajte svojo kuhinjsko izkušnjo in bolje izkoristite svoje aparate AEG, tako da jih povežete z aplikacijo AEG . Uživajte v funkciji daljinskega upravljanja za pečico in kuhalne plošče, pomivalne stroje in hladilnike/zamrzovalnike. Povežite se in dvignite svojo kuhinjo na višjo raven.

Pranje in sušenje perila

Izkusite prilagojeno nego tako, da povežete pralne aparate z aplikacijo AEG. In uporabite strokovno znanje AEG kjer koli. Na daljavo nastavite prilagojene programe, pridobite priporočila za cikel za vaša oblačila in prejmite obvestila, ko je vaše perilo pripravljeno. Nega perila po meri na dosegu roke.

Dobro počutje

Zdaj lahko uživate v čistem notranjem okolju z našimi povezanimi čistilci zraka, klimatskimi napravami in sesalniki. Naredite še korak naprej in jih upravljajte z glasom, samo vprašajte Google. Udobno se namestite in se sprostite, medtem ko naši izdelki poskrbijo za vaš dom.

Google in Google Play sta blagovni znamki družbe Google LLC.


The AEG app on phone

IZKUŠNJA POVEZANE KUHINJE

Izboljšajte svojo kuhinjsko izkušnjo in bolje izkoristite svoje aparate AEG, tako da jih povežete z aplikacijo AEG. Izboljšajte svoje kuhanje z uporabo glasovnega upravljanja Google Assistant za prostoročno pomoč. Ali pa uživajte v funkciji daljinskega upravljanja za pečico in kuhalne plošče, pomivalne stroje in hladilnike/zamrzovalnike. Povežite se in dvignite svojo kuhinjo na višjo raven.

Prenesite v App Store ›
Prenesite v Google Play ›

Povezane pečice

APLIKACIJA AEG ZA PEČICE

Prevzemite popoln nadzor nad svojim kuhanjem z aplikacijo AEG. Uporabite lahko glasovno upravljanje ali na daljavo nastavite temperaturo in čas pečice, pridobite pomoč pri kuhanju s programoma CamCook® in Assisted Cooking ali zberete vse svoje najljubše recepte na enem mestu.

Povezane kuhalne plošče

APLIKACIJA AEG ZA KUHALNE PLOŠČE

Povečajte svojo moč v kuhinji in kuhajte samozavestno s prenosom aplikacije AEG. Nadzirajte odvod kuhalne plošče, prejemajte obvestila, ko je čas za zamenjavo filtra, ali prejemajte nasvete za varčevanje z energijo prek aplikacije.

Povezani pomivalni stroji

APLIKACIJA AEG

Odkrijte bolj odgovoren način vodenja pomivalnega stroja. Aplikacija vam pomaga sprejemati pametne odločitve za varčevanje z energijo in vodo. In zaženite pravi program glede na obremenitev, čas in stopnjo umazanije. Prejeli boste tudi nasvete za vzdrževanje, da bo vaš stroj v najboljšem stanju.

Povezani hladilniki in zamrzovalniki

APLIKACIJA AEG

Oglejte si Fridges and FreezersConnect in uživajte v udobju daljinskega nadzora temperature vašega hladilnika in zamrzovalnika. Prejeli boste tudi opozorila o potrebnem vzdrževanju ali če so bila vrata odprta, kar vam bo pomagalo zmanjšati zavrženo hrano.

Povezane naprave

Je vaša kulinarična ustvarjalnica pripravljena na naslednji korak? Peka, praženje in dušenje na pari zagotavljajo rezultate naslednje ravni, ki so običajno rezervirani za restavracije.
  • Intuitive
  • FoodSensor
  • Steamify®
Pomivalni stroj 9000 ComfortLift® je prvi te vrste na svetu, ki nežno pomakne spodnjo košaro navzgor za enostavno, ergonomsko polnjenje in praznjenje.
  • Smart AirDry
  • SoftGrips
  • ComfortLift
Naše dimniške nape so opremljene z močnimi motorji. Njegov preprost, klasičen dizajn daje vtis v vaši kuhinji, zato ni kompromisa med obliko in funkcijo.
  • SilenceTech
  • Breeze
  • LED

Začnite

Želite začeti uporabljati aplikacijo AEG in svojo povezano napravo? Obiščite našo stran za podporo za več informacij o tem, kako vzpostaviti povezavo, če potrebujete pomoč pri nastavitvi povezljivosti v vašem omrežju Wi-Fi.

Preneste vodnik Quick Start

Preberite najbolj pogosta vprašanja

Glasovno upravljanje vaše naprave

Uživajte v prostoročnem upravljanju vaše naprave AEG z Google Assistantom.

* Google, Google Home in Nest Audio so blagovne znamke družbe Google LLC. Nest Audio zahteva Wi-Fi, bližnjo električno vtičnico, Google Račun in združljivo mobilno napravo. Minimalne zahteve za OS so na voljo na g.co/home/req.

NASLEDNJA STOPNJA NEGE PERILA

Povežite svoje aparate z aplikacijo AEG za brez težav pametnejšo izkušnjo pranja perila. Prilagodite nastavitve, nastavite prilagojene programe na daljavo in pošljite navodila svojemu aparatu, da ga prilagodite svojim potrebam in navadam. Vse preko vašega pametnega telefona.

Prenesite v App Store ›

Prenesite v Google Play ›

IZKUŠNJA PRANJA PERILA PRILAGOJENA VAM

PAMETNI SVETOVALEC

Smart Advisor deluje prek aplikacije AEG in vam daje koristne predloge glede na vašo rutino pranja perila. Stroj se uči iz vaših navad, vam pošilja nasvete za najboljše rezultate pranja perila in vam omogoča posodobitev nastavitev s samo enim dotikom prsta!

ENOSTAVNA IZBIRA ZA OSEBNO NEGO

PERSONALIZACIJA

Inovativna personalizacija vam omogoča konfiguracijo do treh programskih nastavitev na nadzorni plošči aparata. Omogoča vam, da izbirate med široko paleto specializiranih ciklov ali pa jih enostavno prilagodite. Vse prek vašega pametnega telefona.

BREZHIBNA IZKUŠNJA PRANJA IN SUŠENJA

SYNCDRY

Samo nastavite program pranja in SyncDry bo samodejno izbral pravilen program sušenja in nastavil čas za pralni in sušilni stroj. Ko je pranje končano, samo prenesite oblačila v sušilni stroj in začnite.

UPRAVLJAJTE SVOJO NAPRAVO SAMO Z GLASOM

UPRAVLJANJE Z GLASOM

Bolj gladko perilo z le nekaj besedami. Z aplikacijo AEG in Googlom lahko svoje naprave upravljate samo z glasom. Ne glede na to, ali želite začeti, ustaviti, začasno ustaviti ali nastaviti temperaturo, samo recite »OK Google«, da začnete.

Povezane naprave

Odlična zmogljivost v manj kot eni uri s programom ÖKOPower. Optimiziran za vaše dnevne najljubše izdelke, temeljito očisti mešano perilo v samo 59 minutah. Učinkovito čiščenje pri nižjih temperaturah omogoča naša edinstvena tehnologija predmešanja. Za izjemno nego z manj energije.
Vsakodnevno vzdrževanje profesionalnega videza bi moralo biti preprosto. Naša tehnologija ProSteam® pomeni, da so vaše srajce dlje videti ostre, saj vam omogoča zmanjšanje gub do ene tretjine. Zmanjšanje kemičnega čiščenja in likanja pomeni manjšo obrabo vlaken. Poskrbite, da bodo vaša oblačila vsak dan videti brezhibno.
Sistem FiberPro s senzorjem tehnologije 3DScan zaznava vlažnost tako na površini kot v notranjosti oblačil. To pomeni, da so oblačila posušena natančno in skrbno. Zanesljivo sušite volno, svilo, oblačila za zunanjo uporabo, srajce, hlače in celo puhovke. Izkusite izjemno natančnost sušenja.

Začnite

Želite začeti uporabljati aplikacijo AEG in svojo povezano napravo? Obiščite našo stran za podporo za več informacij o tem, kako vzpostaviti povezavo, če potrebujete pomoč pri nastavitvi povezljivosti v vašem omrežju Wi-Fi.

* Google, Google Home in Nest Audio so blagovne znamke družbe Google LLC. Nest Audio zahteva Wi-Fi, bližnjo električno vtičnico, Google Račun in združljivo mobilno napravo. Minimalne zahteve za OS so na voljo na g.co/home/req

OPTIMIZIRAJTE SVOJE APARATE Z APLIKACIJO AEG

Nadzor in avtomatizacija opravil. Od kjer koli. Izzovite pričakovano. Aplikacija AEG deluje z izbranimi povezanimi čistilci zraka in robotskimi sesalniki.

Prenesite v App Store ›

Prenesite v Google Play ›

Lastnosti

AVTOMATIZIRAJTE RUTINSKE OPRAVILA

AVTOMATIZACIJA

Načrtujte opravila za avtomatizacijo čiščenja za boljše domače okolje. Na robotskih čistilnikih lahko vnaprej nastavite način čiščenja, območje in čas. Za čistejši zrak lahko v aplikaciji načrtujete začetni in končni čas na svojih čistilnikih zraka.

IZKUSITE POPOLN NADZOR

UPRAVLJANJE NA DALJAVO

Z lahkoto zaženite svojo napravo, preverite napredek ali spremenite nastavitve. Tudi ko vas ni doma.

PROSTOROČNO Z GOOGLE POMOČNIKOM

PROSTOROČNO Z GOOGLE POMOČNIKOM

Imate polne roke dela? Brez težav. Upravljajte naprave z glasom, tako da povežete Google Assistant. Samo vprašajte Google. Udobno se namestite in se sprostite, medtem ko naši izdelki poskrbijo za vaš dom.

Google in Google Play sta blagovni znamki družbe Google LLC.

NEGA TAL

PREVZEMITE NADZOR NAD ČIŠČENJEM VAŠEGA ROBOTA

V aplikaciji AEG lahko opazujete, kako se pomika iz sobe v sobo, čisti prostore, ki ste jih včeraj izbrali, da preskočite, ali morda čisti en določen prostor, ki ga želite očistiti danes. Aplikacija One App zahteva veliko truda pri čiščenju in je najboljše orodje za spremljanje in nadzor vašega čiščenja tal doma z enostavnimi koraki.

POVEZANI APARATI ZA NEGO TAL

Trikotni robotski sesalnik s 3D vidom, zasnovan za zaznavanje, doseganje in zagotavljanje brezhibnega čiščenja v vsakem delu vašega doma.
Trikotni sesalnik v obliki robota s 3D vidom, zasnovan za zaznavanje, doseganje in zagotavljanje brezhibnega čiščenja v vsakem delu vašega doma.
Trikotni robotski sesalnik s 3D vidom, zasnovan za zaznavanje, doseganje in zagotavljanje brezhibnega čiščenja v vsakem delu vašega doma.

NEGA ZRAKA

IZBOLJŠAJTE ZRAK V SVOJIH PROSTORIH

Z aplikacijo AEG je čist zrak v domu oddaljen le en klik. Spremljajte kakovost zraka v svojih različnih prostorih, ugotovite, ali je treba zunanji zrak dovajati ali izključiti iz vašega doma in spremljajte napredek čiščenja zraka v realnem času. Prav tako lahko spremljate življenjsko dobo svojih filtrov, da jih ne zamenjate, preden je to potrebno.

 

POVEZANI APARATI ZA NEGO ZRAKA

Kompaktna in zaupanja vredna zmogljivost, ki zagotavlja popolno raven zračnega udobja za ozke prostore.
Kompaktna in zaupanja vredna zmogljivost, ki zagotavlja popolno raven zračnega udobja za ozke prostore.
Eleganca se sreča z učinkovitostjo. Diskreten prenosni čistilec zraka s senzorji, ki zaznajo in aktivirajo filtracijo za odstranjevanje prahu, alergenov, bakterij in onesnaževal iz vašega zraka.