Prenesi

Aplikacija My AEG

Izbira recepta v aplikaciji My AEG

Z odličnimi funkcijami

Brskajte po številnih slastnih receptih z uporabo pare in tehnik Sous vide. Recepte iščite po kuhinji, alergenih, dieti ali sestavinah po vaši izbiri. Želite kuhati najljubše babičine jedi? Z našim kuharskim kalkulatorjem poiščite prave, sodobne nastavitve pečice. Receptom lahko dodate tudi svoje zapiske, shranite svoje najljubše in jih delite na družbenih medijih. Zakaj ne bi ustvarili in si delili tudi nakupovalnega seznama?

Podstran za nego perila aplikacije My AEG na pametnem telefonu

Aplikacija, ki neguje

Poiščite nasvet za najboljši način odpravljanja madežev in nego občutljivega perila. Pazite, da boste uporabljali pralno sredstvo, ki bo ob vsakem pranju ščitilo barvo oblačil. Končno boste razumeli pomen oznak za nego perila. Poleg tega pa, zakaj ne bi spoznali najboljšega načina za ohranitev naprav čistih in učinkovitih za izjemno pranje in sušenje, vedno znova?

Podstran izdelka aplikacije My AEG na tabličnem računalniku

Bolje izkoristite AEG

Z uporabo aplikacije registrirajte svoje naprave in dostopite do prilagojenih informacij in storitev. Navodila za uporabo so na voljo za prenos in lahko dostopite do spletnega orodja za odpravljanje težav ali podpornih storitev iz podjetja AEG. Lahko celo raziščete informacije o prihajajočih kuharskih tečajih podjetja AEG (na voljo v določenh državah).