Predal, ki se prilagodi vam

Ne prilagajajte se pralnemu stroju; naj se pralni stroj prilagodi vam in vašim potrebam. Izberite vrsto pralnega sredstva, ki ga želite uporabljati; za tekoče, prašek ali kapsule PODS® , za vse je v predalu UniversalDose na voljo poseben prostor.

AKTIVIRA PODS® 60 % HITREJE – DAJE DODATNO MOČ HITERIM IN HLADNIM PRANJEM*

UniversalDose je edinstven predal, zasnovan za kapsule PODS®, ki uporablja prilagojene vodne curke za mehčanje, prebadanje in popolno raztapljanje PODS® v predalu, pri čemer se aktivirajo 60 % hitreje v primerjavi z uporabo v bobnu. To daje dodatno moč pri odstranjevanju madežev pri hladnem in hitrem 1-urnem pranju.*

Edinstvena zasnova in Vortex tehnologija

Patentirana zasnova v kombinaciji z vodnimi curki ustvarja vodni vrtinec v predalu, ki omogoča, da se vse vrste pralnih sredstev, vključno s kapsulami PODS®, v celoti raztopijo do 60 % hitreje kot v bobnu. Učinkovitost kapsul PODS® je zagotovljena tudi pri nizkih temperaturah in kratkih ciklih*.

*Izveden interni test s primerjavo uporabe kapsul PODS® v predalu UniversalDose, z uporabo kapsul PODS® v bobnu z enournim ciklom, za bombaž pri 30 °C.

Druge prednosti predala UniversalDose

  • Samočistilni predals
  • Manj hrupa med pretakanjem vode skozi predal
  • Optimalno deluje tudi pri nizkem vodnem tlaku

UniversalDose, najbolj vsestranski predal na trgu

Uporabite želeno vrsto čistilnega sredstva, ali pa ga spremenite glede na svoje potrebe: v vsakem primeru bo moč čiščenja največja in rezultati bodo vedno popolni.

Naši UniversalDose pralni stroji

Odlična zmogljivost v manj kot eni uri s programom ÖKOPower. Optimizirano za dnevno pranje vaših najljubših oblačil, saj mešano perilo opere v le 59 minutah. Učinkovito pranje pri nižjih temperaturah, ki jo omogoča edinstvena tehnologija predhodnega mešanja. Za izjemno nego ob manjši porabi energije.
  • PREDAL UNIVERSALDOSE – DODATNA MOČ PRI HLADNIH IN HITRIH PRANJIH
Vsakodnevno ohranjanje profesionalnega izgleda mora biti preprosto. Naša tehnologija ProSteam® poskrbi, da so vaše srajce dalj časa videti bolj gladke, tako da za tretjino zmanjša pomečkanost. Manj sušenja in likanja pomeni manjšo obrabo vlaken. Zaradi tega so oblačila vsak dan videti brezhibna in so taka tudi na otip.
  • MANJ LIKANJA. OSVEŽENA OBLAČILA.