PODROBNOSTI IZDELKA

Kuhalna plošča 8000 Perfect Illumination Hood s prilagodljivo osvetlitvijo poskrbi za jasno vidnost kuhalne površine. Pri pripravi obrokov prilagodite svojo izkušnjo kuhanja z osvetlitvijo od hladnih do toplih odtenkov svetlobe in poiščite optimalen odtenek, ki se ujema z vašim razpoloženjem.

Prednosti

Popolna osvetlitev Perfect Illumination - odkrijte magične barve vsake jedi

Prilagodite izkušnjo kuhanja s funkcijo popolne osvetlitvije. Izboljšajte vidnost kuhalne površine z osvetlitvijo med kuhanjem in poskrbite za idealno atmosfero v vaši kuhinji s prilagodljivo osvetlitvijo od toplih do hladnih odtenkov svetlobe.

*Odklenite čarobne barve vsake sestavine s tehnologijo Perfect Illumination. Prilagodljiva osvetlitev poskrbi za jasno vidnost kuhalne površine in omogoča prilagajanje osvetlitve kuhinje vašim željam in razpoloženju.

SilenceTech. Maksimalna zmogljivost, minimalen hrup*

Tehnologija SilenceTech ustvarja umirjeno kuhinjsko okolje, hkrati pa poskrbi za svež zrak med kuhanjem. Inovativna tehnologija učinkovito odstrani neželene vonjave v vaši kuhinji in hkrati zagotavlja minimalno glasnost delovanja.

*Najmanj (54) dB v razponu ELX/AEG pri hitrosti delovanja 3.

Hob2Hood. Vaš idealni partner med kuhanjem.

Funkcija Hob2Hood® omogoča brezžično aktivacijo luči na napi, ko prižgete kuhalno ploščo. Ko začnete kuhati, se hitrost delovanja ventilatorja prilagaja nastavitvi temperature kuhalne plošče. Pripravite izvrstne obroke, ne da bi se vam bilo treba obremenjevati za vonjave in sproščanje pare.

SecureHold - Dodatna stabilnost izvlečne nape

Predal SecureHold je mogoče enostavno izvleči in zakleniti v želenem položaju. Enostavno lahko zamenjate nastavitve nape na upravljalni plošči, ne da bi se pri tem izvlečna napa premikala.

Naraven zrak, brez težav in tiho s funkcijo Breeze

Funkcija Breeze osveži zrak v vaši kuhinji po kuhanju, saj tiho odstrani morebitne neprijetne vonjave po kuhanju. Uživajte v obroku, sprostite se in se zabavajte v prijetnem ozračju vaše kuhinje, tiho in brez truda.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels