NII64B30AZ

AEG 8000 Sense Boil+Fry širine 60 cm

PODROBNOSTI IZDELKA

Naše energetsko najučinkovitejše kuhalne plošče, ki med kuhanjem varčujejo z energijo

Z našimi indukcijskimi kuhalnimi ploščami iz linije Sense lahko zmanjšate porabo energije in zagotovite natančno temperaturo kuhanja za dosledno odlične rezultate.

Izvedite več
Mere (ŠxG) v mm610x520
Vrsta okvirjabrez okvirja ali poseben dizajn
Upravljanjeelektronsko, na steklu
LED barvaRdeča
Funkcije upravljanja3 stopnje preostale temperature, zvočni signal, booster, zaklepanje za varnost otrok, eco programska ura, prilagodljiva nastavitev moči, Heat memory, povezava Hoob2Hood, Individual zone timers, zaklepanje tipk, Left Bridge, odštevalna ura, Pause, SenseCook Boil, SenseCook Fry, izklop zvoka
Vgradne mere (VXŠXG) v mm44x560x490
Doseg rezanja5
Dolžina kabla (m)1,5
PODROBNOSTI IZDELKA
Pametni kuharski senzorji Sense Boil & Fry samodejno nastavijo toploto in preprečijo prekipevanje ter omogočijo idealno toploto za pripravo vašega obroka. Izjemni rezultati in prihranek energije, ne glede na to, ali kuhate testenine ali pečete zrezek.
AEG - Indukcijska plošča - NII64B30AZ
Kuharski pomočnik s funkcijo Sense Boil & Fry

Pametni kuharski senzorji Sense Boil & Fry so popoln pomočnik v kuhinji. Štedilnik samodejno nastavi pravo temperaturo in prepreči prekipevanje, ne glede na to, ali pečete jajca ali kuhate juho.

AEG - Indukcijska plošča - NII64B30AZ
Manj prask z elegantnim steklom SaphirMatt

Steklo SaphirMatt zagotavlja izjemno zaščito pred praskami, v primerjavo s standardnimi površinami steklokeramičnih plošč. Elegantna črna površina, odporna na prstne odtise in madeže, tako da vaša kuhalna površina izgleda dlje časa kot nova.

AEG - Indukcijska plošča - NII64B30AZ
Fleksibilno kuhanje s funkcijo Bridge

Funkcija Bridge vam omogoča, da dve ločeni kuhališči povežete v eno veliko združeno kuharsko površino. To pomeni, da se na celotni površini ustvari enakomerna porazdelitev toplote, kar je idealno za večje posode ali za žar Plancha.

AEG - Indukcijska plošča - NII64B30AZ
Hob2Hood® ves čas skrbi za svežino v vaši kuhinji

Funkcija Hob2Hood® brezhibno poveže vašo kuhalno ploščo z napo, za sveže ozračje v vaši kuhinji ves čas kuhanja. Hitrost delovanja ventilatorja se samodejno prilagaja za odstranjevanje neprijetnih vonjav, tako da se vi lahko osredotočite le na pripravo jedi.

AEG - Indukcijska plošča - NII64B30AZ
PowerBoost za vaše kuhanje

Funkcija PowerBoost poskrbi za takojšen dvig temperature in hitro pripravo jedi. Idealno za hitro vretje vode, praženje zelenjave ali pečenje rib in mesa.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti