NIK85M00AZ

AEG 6000 MultipleBridge vgradna indukcijska plošča širine 80 cm

PODROBNOSTI IZDELKA
Mere (ŠxG) v mm800x520
Vrsta okvirjabrez okvirja ali poseben dizajn
Upravljanjeelektronsko, na steklu
LED barvaRdeča
Funkcije upravljanja3 stopnje preostale temperature, zvočni signal, booster, zaklepanje za varnost otrok, Double Bridge, eco programska ura, prilagodljiva nastavitev moči, Heat memory, povezava Hoob2Hood, Individual zone timers, zaklepanje tipk, odštevalna ura, Pause, zaznavanje posode, izklop zvoka
Vgradne mere (VXŠXG) v mm44x750x490
Doseg rezanja5
Dolžina kabla (m)1,5
PODROBNOSTI IZDELKA
Indukcijska kuhalna plošča 6000 Bridge zlahka obvladuje kuhanje z večjimi ponvami. Funkcija Bridge povezuje dve kuhališči na dveh straneh kuhalne plošče za prilagoditev katerikoli veliki ali dolgi ponvi. Povezani kuhalni področji si delita enako temperaturo in časovne nastavitve.
AEG - Indukcijska plošča - NIK85M00AZ
DoubleBridge. Bolje izkoristi vašo kuhalno ploščo

S funkcijo DoubleBridge lahko združite dve kuhališči na dveh različnih področjih na vaši kuhalni plošči. Funkcija je kot nalašč za uporabo kuhinjske posode različnih velikosti in usklajuje tudi nastavitve temperature in časa za kar največjo prilagodljivost v kuhinji.

AEG - Indukcijska plošča - NIK85M00AZ
Manj prask z elegantnim steklom SaphirMatt

Steklo SaphirMatt zagotavlja izjemno zaščito pred praskami, v primerjavo s standardnimi površinami steklokeramičnih plošč. Elegantna črna površina, odporna na prstne odtise in madeže, tako da vaša kuhalna površina izgleda dlje časa kot nova.

AEG - Indukcijska plošča - NIK85M00AZ
Hob2Hood®: Prostoročna kuhinjska napa

Funkcija Hob2Hood® povezuje kuhalno ploščo in kuhinjsko napo. Kuhinjska napa samodejno prilagodi hitrost ventilatorja glede na toploto, ne da bi vam bilo treba migniti s prstom. Za učinkovito odsesavanje med popekanjem. In tišje odsesavanje med počasnim vrenjem.

AEG - Indukcijska plošča - NIK85M00AZ
Hitrejše segrevanje za dodatno hitrost s funkcijo PowerBoost

Eksplozija hitrosti. Nič več čakanja na vrenje v posodah. Funkcija PowerBoost vam omogoča takojšnje segrevanje. PowerBoost je odlična izbira za naloge, pri katerih morate hitro zavreti veliko količino vode.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti