PODROBNOSTI IZDELKA

Z indukcijsko-plinsko kuhalno ploščo AEG lahko jedi pripravljate kot kuharski mojster. Zahvaljujoč kombinaciji indukcijskega kuhalnega območja in plinskih kuhalnikov lahko izberete optimalen vir toplote za jedi, ki jih pripravljate, pri čemer lahko še naprej uporabljate vaše najljubše ponve.

Prednosti

AEG - Kombinirana plošča - HDB64623NB

Združite dve kuhališči s funkcijo Bridge

Funkcija Bridge poveže dve kuhališči za prilagoditev katerikoli veliki ali dolgi ponvi. Povezana kuhališča, ki imajo enako nastavitev temperature in časa, so idealna za kuhanje na večerjah ali večjih praznovanjih.

Plamen pri StepPower. Za natančno segrevanje

StepPower vam omogoča natančen nadzor segrevanja na vaši kuhalni plošči. In pripravo dosledno slastnih jedi. Segrevanje je mogoče nastaviti v stopnjah od 1 do 9, kar zagotavlja vsakokratne zanesljive rezultate v kuhinji.

Z NAVPIČNIM KUHALNIKOM PORABITE DO 20 % MANJ PLINA

Naša učinkovita plinska kuhalna plošča z navpičnim gorilnikom zagotavlja do 20 % manjšo porabo energije, tako pri vretju vode za testenine kot pri praženju hrane v voku. Kuhalnik preprosto položite v pomivalni stroj za učinkovito pomivanje.

Litoželezni podstavki za ponve so zasnovani za preprosto čiščenje

Vsak litoželezni podstavek za ponve je zasnovan kot samostojen dodatek, zaradi česar omogoča preprosto rokovanje in čiščenje. Lonci vselej ostanejo stabilni.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels