PODROBNOSTI IZDELKA

Hladilnik z zamrzovalnikom 7000 GreenZone+ ima namenski zaprti predal, ki ohranja vlažnost na idealni ravni, kar obvladuje prekomerno kondenzacijo in pomaga zaščititi hrano pred kvarjenjem. S tem se ohrani do 95 % vitaminov, saj so pridelki zaščiteni z ustrezno ravnijo vlažnosti.*
*Stopnja ohranjanja vitaminov na podlagi zunanjega preizkusa zadrževanja vitamina C v borovnicah po 11 dnevih v predelku GreenZone+.

Prednosti

AEG - Vgradni hladilnik - NSC7P751ES

S tehnologijo GreenZone+ se ohrani do 95 % vitaminov.*

GreenZone+ je idealen predal za shranjevanje, saj odstrani odvečno vlažnost, pri tem pa ohrani ustrezno količino vlage za vašo zelenjavo. S tem se po 11 dnevih ohrani do 95 % vitaminov, saj so pridelki zaščiteni z ustrezno ravnijo vlažnosti.*

*Stopnja ohranjanja vitaminov na podlagi zunanjega preizkusa zadrževanja vitamina C v borovnicah po 11 dneh v predelku GreenZone+.

Hrana ostaja do 60 % sočnejša in bolj navlažena s tehnologijo TwinTech.*

S tehnologijo TwinTech® No Frost vam zamrzovalnika nikoli več ne bo potrebno odtaljevati. Njen sistem dvojnega hlajenja ohranja hrano 60 % bolj vlažno kot hladilniki z enim evaporatorjem.* S tem, da ne uporablja suhega zraka zamrzovalnika, ohranja idealno vlago in preprečuje izsuševanje hrane.

*Interni test tehnologije TwinTech s pomočjo interne metode meri stopnjo navlaženosti po 9 dneh v primerjavi z izdelkom iste znamke z enim evaporatorjem.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Pregled nad vsemi vašimi garancijami
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels