Vrsta aparatakombinirani hladilnik- zamrzovalna spodaj
Energy Efficiency Class (Regulation (EU) 2017/1369)E
Total volume of the product (EU 2017/1369)376
Število stopenj termostata2
Climate Class (EU) 2017/1369SN-N-ST-T
Annual energy consumption (EL)247
Freezing Capacity (4-star Compartment) (EU2017/1369)10.5
Število zvezdic4
PODROBNOSTI IZDELKA
Hladilnik z zamrzovalnikom 7000 GreenZone+ ima namenski zaprti predal, ki ohranja vlažnost na idealni ravni, kar obvladuje prekomerno kondenzacijo in pomaga zaščititi hrano pred kvarjenjem. S tem se ohrani do 95 % vitaminov, saj so pridelki zaščiteni z ustrezno ravnijo vlažnosti.*
*Stopnja ohranjanja vitaminov na podlagi zunanjega preizkusa zadrževanja vitamina C v borovnicah po 11 dnevih v predelku GreenZone+.
AEG - Vgradni hladilnik - NSC7P751ES
S tehnologijo GreenZone+ se ohrani do 95 % vitaminov.*

GreenZone+ je idealen predal za shranjevanje, saj odstrani odvečno vlažnost, pri tem pa ohrani ustrezno količino vlage za vašo zelenjavo. S tem se po 11 dnevih ohrani do 95 % vitaminov, saj so pridelki zaščiteni z ustrezno ravnijo vlažnosti.*

*Stopnja ohranjanja vitaminov na podlagi zunanjega preizkusa zadrževanja vitamina C v borovnicah po 11 dneh v predelku GreenZone+.
AEG - Vgradni hladilnik - NSC7P751ES
Novodobna inovacija. Edinstven kombinirani hladilnik z reciklirano plastiko*

Tu je nova doba hlajenja. Predstavljamo vam naš kombinirani hladilnik z notranjo oblogo, izdelano iz 70 % reciklirane plastike. Plastika iz zavrženih hladilnikov se uporablja za izdelavo novih hladilnikov, kar prispeva k zmanjšanju odpadkov preko kroženja.

45 % večja prostornina kot standardno*

Po zaslugi MaxiSpace pridobite 45 % večjo prostornino kot pri standardnem kombiniranem hladilniku.* Je višji in širši od običajnih hladilnikov, s čimer zagotavlja več prostora za shranjevanje večje količine izdelkov.

*V primerjavi z lastnim kombiniranim hladilnikom standardne velikosti
TwinTech® No Frost - ohranja hrano sočno in navlaženo

S tehnologijo TwinTech® No Frost vam zamrzovalnika nikoli več ne bo potrebno odtaljevati. Njen sistem dvojnega hlajenja ohranja hrano 60 % bolj vlažno kot hladilniki z enim evaporatorjem.* S tem, da ne uporablja suhega zraka zamrzovalnika, ohranja idealno vlago in preprečuje izsuševanje hrane.

AEG - Vgradni hladilnik - NSC7P751ES
Vedno pod nadzorom. Z aplikacijo AEG

Upravljajte vaš hladilnik z vašo pametno napravo. Prejemajte obvestila, če so vrata odprta, kot tudi napotke za vzdrževanje, da bo vaš hladilnik deloval brezhibno. Naučite se, kje in kako shranjevati živila, da ohranite njihovo kakovost z natančnostjo.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti