PODROBNOSTI IZDELKA

Kombinirani hladilnik 8000 Cooling 360° ima več zračnih kanalov, ki zagotavljajo dosledno hlajenje. Varuje živila na vseh policah in pomaga zmanjšati količino zavržene hrane za 28 %*. Nerjavno jeklo ustvari eleganten in vrhunski videz za vašo kuhinjo.
*V primerjavi s hladilnikom 500 ColdSense. Na osnovi preizkusov dolžine užitnosti mehkega sira in kuhane šunke, shranjenih na policah. Rezultati se lahko razlikujejo glede na vrsto živil. Morebitno zmanjšanje količine zavržene hrane je ocenjeno samo glede na učinkovitost naprave in vedenje uporabnikov ni upoštevano.

Prednosti

Pomaga zmanjšati količino zavržene hrane za 28 %*

Z vzdrževanjem stabilne temperature in vlažnosti v celotnem hladilniku ohranja kakovost živil. Notranjost iz nerjavnega jekla pušča velik oblikovalski pečat. Učinkoviti zračniki za hitro povrnitev ohlajenosti po vsakem odpiranju vrat, kar zmanjša količino zavržene hrane do 28 %*.

*V primerjavi s hladilnikom 500 ColdSense. Na osnovi preizkusov dolžine užitnosti mehkega sira in kuhane šunke, shranjenih na policah. Rezultati se lahko razlikujejo glede na vrsto živil. Ocena morebitnega zmanjšanja količine zavržene hrane temelji izključno na delovanju naprave in ne upošteva vedenja uporabnika.

Novodobna inovacija. Edinstven kombinirani hladilnik z reciklirano plastiko*

Tu je nova doba hlajenja. Predstavljamo vam naš kombinirani hladilnik z notranjo oblogo, izdelano iz 70 % reciklirane plastike. Plastika iz zavrženih hladilnikov se uporablja za izdelavo novih hladilnikov, kar prispeva k zmanjšanju odpadkov preko kroženja.

S tehnologijo GreenZone+ se ohrani do 95 % vitaminov.*

GreenZone+ je idealen predal za shranjevanje, saj odstrani odvečno vlažnost, pri tem pa ohrani ustrezno količino vlage za vašo zelenjavo. S tem se po 11 dnevih ohrani do 95 % vitaminov, saj so pridelki zaščiteni z ustrezno ravnijo vlažnosti.*

*Stopnja ohranjanja vitaminov na podlagi zunanjega preizkusa zadrževanja vitamina C v borovnicah po 11 dneh v predelku GreenZone+.

Prostor za zamrzovanje se spremeni v hladilnik. Za večjo fleksibilnost

Zamrzovalni del je popolnoma spremenljiv, tako da lahko zamrzovalnik nastavite na +4 °C, da povečate prostor v hladilniku ali ga uporabljate pri običajni temperaturi med –15 °C in –24 °C.

Hrana ostaja do 60 % sočnejša in bolj navlažena s tehnologijo TwinTech.*

S tehnologijo TwinTech® No Frost vam zamrzovalnika nikoli več ne bo potrebno odtaljevati. Njen sistem dvojnega hlajenja ohranja hrano 60 % bolj vlažno kot hladilniki z enim evaporatorjem.* S tem, da ne uporablja suhega zraka zamrzovalnika, ohranja idealno vlago in preprečuje izsuševanje hrane.

*Interni test tehnologije TwinTech s pomočjo interne metode meri stopnjo navlaženosti po 9 dneh v primerjavi z izdelkom iste znamke z enim evaporatorjem.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels