PRIROČNIKI ZA NAKUP

NAJDITE IDEALNE KUHINJSKE PRIPOMOČKE IN DODATKE

GURMANSKA KUHARSKA GARNITURA

Iščete kuharsko garnituro z odlično učinkovitostjo za svojo indukcijsko ploščo? 

Oglejte si naše večnamenske gurmanske zbirke večjih posod, ponev in loncev, ki so bile vse narejene z ujemajočim se vrhunskim dizajnom. Zaradi trislojne aluminijaste sredice in zunanjega sloja iz magnetne pločevine je posoda optimizirana za indukcijsko kuhanje, primerna pa je tudi za vse vrste grelnih plošč. Primerno tako za pomivalni stroj kot tudi za pečico do 250 °C. 

 

 

OSNOVE ZA PARNO PEČICO

Izboljšajte svoje kuhanje na pari s pristnimi pripomočki, ki so bili narejeni posebej za parne pečice AEG. 

Kuhajte s čisto paro

Oprema za kuhanje s paro vsebuje pladnje iz nerjavečega železa; primerni so za vse vrste sestavin. Drobne reže odstranijo odvečno vodo, zato lahko kuhate s čisto paro za popolne rezultate. Posode lahko preprosto pomijete v pomivalnem stroju.

Imate pečico s programom sous-vide?

Odločite se za naše profesionalne vakuumske vrečke, ki so zelo uporabne pri kuhi sous-vide pri temperaturah do 120 °C. Pripravite okusne jedi, ki jih ni mogoče pripraviti z drugimi kuharskimi tehnikami.

ZA GURMANSKE SVETOVNE POPOTNIKE

Uživajte v pristnih jedeh ne glede na to, ali se odločite pripraviti italijansko, ameriško ali azijsko hrano.

Azijska: AEG plošča Teppanyaki Grill Plate ima dovolj prostora za pripravo jedi, katerih okuse je navdihnila ulična hrana Daljnega vzhoda. Z našim Fusion Wokom lahko hitro zavrete oz. popražite hrano. Idealno tudi za serviranje.

Italijanska: komplet za pico vam omogoča pripravo pice in fokače z enako hrustljavostjo, kot če bi ju pripravili v profesionalni pečici. Z našim nastavkom za testenine lahko zavrete in odcedite špagete al dente.

Panameriška: ne glede na to, ali vam ustreza hrana s teksaškega žara ali pečena karibska morska hrana, je plošča Maxi Sense Plancha Grill čudovita izbira za pripravo pečenih jedi na prostem doma.

PRIPRAVA HRANE V MIKROVALOVNI PEČICI

Odkrijte, kako intuitivna je lahko priprava v mikrovalovni pečici s posebnimi pripomočki AEG.

Garnitura za mikrovalovno pečico: Pripravite in postrezite testenine, zelenjavo ali ribe neposredno na AEG-jevem kuharskem kompletu. Posoda je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju, prav tako pa je skladalna, kar omogoča preprosto shranjevanje.

Skodelice za pijačo – in tortice: Komplet skodelic olajša pripravo vročih pijač in navlaženih tortic. Zunanjost skodelice med pripravo ostane hladna, tako da jih lahko enostavno odstranite s prostimi rokami, pokrovi z zaščito proti škropljenju pa zagotovijo čistost pečice.

Hitro pripravljene omlete: T. i. Omelette Maker mikrovalovne pečice je idealen za pripravo vaše jutranje omlete. Preprosto stepite vse sestavine skupaj in jih postavite v mikrovalovno pečico. 

ČIŠČENJE

Naša čistilna sredstva, posebej razvita za uporabo na napravah AEG, so zmogljiva, ne puščajo prask in niso strupena. Čistilna sredstva so na voljo tako v kompletih za popolno nego kot vsako posebej. 

Za vašo ploščo: vitrokeramična plošča odstrani ostanke zažgane hrane in premaže vašo keramično ploščo z zaščitnim premazom, kar omogoča lažje čiščenje v prihodnje. 

Za vašo pečico: čistilo za pečice vam bo prihranilo napore pri drgnjenju in odstranilo vse ostanke. Zelo učinkovito in nestrupeno.

Za vašo parno pečico: komplet čistil za parno pečico vam bo v pomoč pri odstranjevanju vodnega kamna in čiščenju vaše parne pečice ter vzdrževanju brezhibnega stanja.  

Za vašo mikrovalovno pečico: naše nestrupeno čistilo za mikrovalovne pečice lahko enostavno razpršite po notranjosti in zunanjosti pečice ter tak

IZBERITE SVOJE PRIPOMOČKE

Ko poleg naprav potrebujete še profesionalna orodja za kuhanje, vam AEG ponudi visokokakovostne dodatke.