PODROBNOSTI IZDELKA

Oblačila, izpostavljena preveliki toploti in premikanju, ne zdržijo dolgo. Naši sušilni stroji s tehnologijo ProSense® prilagodijo programe tako, da trajajo najkrajši možni čas, ne da bi se perilo preveč posušilo. Tako je perilo, ki ga nosite vsak dan, učinkovito posušeno, neprestano nadzorovano in negovano.

Prednosti

AEG - Kondenzacijski sušilni stroj - T6DBG28S

Vsak dan prihranek časa in energije

Naši sušilni stroji vključujejo tehnologijo ProSense®, ki uporablja izpopolnjena tipala vlažnosti in temperature za nastavitev časa sušenja in porabe energije za vsako količino perila - ne glede na to, ali gre za dnevno ali tedensko pranje. Tako prihranite čas in energijo ter nežno zaščitite oblačila, ki jih obožujete in nosite vsak dan.

AEG - Kondenzacijski sušilni stroj - T6DBG28S

Vgrajena zaščita za vaša oblačila

Vsi sušilni stroji AEG imajo nežen boben ProTex, ki je posebno zasnovan tako, da skrbi za vaša oblačila. V tem bobnu so vaša oblačila deležna najbolj učinkovitega pretoka zraka in imajo prostor, da so manj nagnetena, ter se ne prepletajo in mečkajo.

AEG - Kondenzacijski sušilni stroj - T6DBG28S

Povsem obrnljiva vrata. Poiščite popoln položaj

Ta sušilni stroj ima povsem obrnljiva vrata. Možnost nameščanja ročaja na štiri različne položaje pomeni, da boste imeli popoln dostop, ne glede na to, kako želite postaviti napravo glede na pralni stroj.

AEG - Kondenzacijski sušilni stroj - T6DBG28S

Manj mečkanja

Naši sušilni stroji obračajo perilo tako, da ga zaščitijo. Ta izredno nežen boben ProTex ima funkcijo obratnega vrtenja, tako se lahko obrača v obe smeri, zaradi česar se oblačila ne prepletajo. Zaradi tega so oblačila enakomerno posušena in manj zmečkana.

AEG - Kondenzacijski sušilni stroj - T6DBG28S

Izberite pravi čas za sušenje

Z zamikom vklopa lahko perilo svobodno sušite ob vam primernem času. Funkcija zamika vklopa vam omogoča, da samodejno nastavite čas vklopa programa sušenja.

Dodatki

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
rdeče blago v zraku na črnem ozadju