KKK994500M

AEG KKK994500M vgradni aparat kavni avtomat na prstne dotike neobčutljivo nerjaveče jeklo

PODROBNOSTI IZDELKA
Prostornina posode za vodo (l)2.5
Prostornina mlinčka350
Vgradne mere V x Š x G (mm)450x560x550
Napetost (volt)220-240
Zahtevana varovalka (A)ne
Frekvenca (MHz)50/60
PNC koda 942401233
PODROBNOSTI IZDELKA
Poznavalci lahko izberejo med številnimi vročimi pijačami z vgrajenim avtomatom za kavo AEG. Rešitev za dom omogoča pripravo kave kot v kavarni, od močne ekspresne kave do penastega kapučina, kot tudi številnih drugih vročih pijač. Vse je pripravljeno po okusu ob uporabi izjemno odzivnega upravljalnega kolesca z jasnim barvnim zaslonom.
Prefinjene kavne mešanice. Močna kava espresso. Ali katera koli druga kava

Od kave espresso do prefinjene kavne mešanice, izberite kavo, ki vam ustreza. Količino lahko prilagodite, da izmerite natančno količino, izbor arom pa omogoča različne moči kave, od blage do močne. To zagotavlja, da lahko vsako skodelico prilagodite vsakemu okusu.

Natančna količina mleka za vsako kavo

Ne glede na to, ali gre za svilnati latte macchiato ali penasti kapučino, uporabite funkcijo količine mleka, da dobite idealno konsistenco vsake kave. Določite natančno količino popolno prevretega mleka za katero koli skodelico. Vsakič zagotovite pravo teksturo.

Popolno pripravljeno mleko. Resnično izjemna kava

Pri uporabi toplotnega vrča pridobite natančno teksturo mleka. Mleko ohranja v idealnih pogojih za popolno peno, kar omogoča prilagoditev konsistence, da bi ustrezala kateri koli kavi – ne glede na to, ali gre za navadno kavo z mlekom, kapučino ali katero koli drugo kavo.

Do šest skodelic kave na dotik

Nastavitev MultiCup je idealna za postrežbo več gostov hkrati. Z odzivnim upravljalnim kolescem izberite do šest kav, ki jih pripravite naenkrat. Zagotavljena izjemna kava brez čakanja.

Strokovno spenjeno mleko. Vsakokrat

Visokotlačna naprava za kuhanje v pari segreje in speni mleko do idealne konsistence za dodajanje kavi. Takojšnja vrela voda je odlična tudi za čaje in druge tople napitke.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti