NAGRADE IN PREPOZNAVNOST

Naša nenehna prizadevanja izboljšati življenja naših uporabnikov prepoznavajo drugi inštituti in mednarodno priznane znamke. Spodaj si oglejte nekatere nagrade, ki smo jih prejeli.

SKUPINA ELECTROLUX IMENOVANA ZA NAJBOLJŠEGA DELODAJALCA V EVROPI

Electrolux je bil imenovan za najboljšega delodajalca v Evropi, ko je prejel nagrado Top Employer 2019 na petih največjih evropskih trgih – VB, Italija, Španija, Francija in Nemčija.  Inštitut Top Employer Institut je družbo Electrolux prepoznal kot naprednega delodajalca v Evropi z izjemnimi pogoji za zaposlene. Electrolux je izstopal zaradi svojih komunikacijskih orodij, razvojnih programov, mreženja, upravljanja talentov ter vodstva.

AEG-JEVE NAGRADE ZA INOVACIJE.

POMIVALNI STROJ QUICKSELECT

Pomivalni stroj QuickSelect družbe AEG je dobil nagrado Red Dot za inovativen dizajn.

Serija pomivalnih strojev Quick Select ima novo nadzorno ploščo. Uporabnik s pomočjo taktilnega osrednjega uporabniškega vmesnika izbere čas za pomivalni cikel. Prikazovalnik Ecometer prikaže porabo energije glede na izbor časa in drugih možnosti ter uporabniku ponudi najbolj trajnosten način uporabe izdelka.

PRALNI STROJ AUTODOSE

Pralni stroj AEG s funkcijo AutoDose je prejel nagrado Red Dot za izjemen dizajn.
AEG-jeva tehnologija AutoDose omogoča temeljito pranje in najboljšo možno nego oblačil, pri kateri je ugibanje o pravi količini detergenta stvar preteklosti. Eno polnjenje detergenta zadostuje za 20 pranj.

KUHALNA PLOŠČA SENSEPRO

Kuhalna plošča AEG SensePro je prejela nagrado iF za inovativen dizajn.

Kuhalna plošča AEG SensePro je vrhunski član nove ponudbe izdelkov serije SenseCook. Ta sofisticirana kuhalna plošča s tehnologijo pametnih senzorjev pomaga uporabnikom pri pripravi obrokov, ki se lahko primerjajo z restavracijami. Profesionalno delovanje delno omogoča brezžična sonda za hrano, ki ne potrebuje baterij in zelo natančno meri temperaturo.