PODROBNOSTI IZDELKA

S pritiskom gumba do hrustljave skorjice v mikrovalovni pečici z žarom. Od hrustljavega preliva na lazanji do razpokane skorje crème brûléeja; poustvarite teksture in okuse s počasnim kuhanjem v pečici s hitrostjo in učinkovitostjo mikrovalovne pečice. Funkcija odtaljevanja in gretja pomagata ustvariti odlične okuse, ki presega najzahtevnejša pričakovanja

Prednosti

Dosledni rezultati. Enakomerno pogrevanje

Z vrtljivim pladnjem XL lahko hitro in priročno pogrejete ali segrejete ostanke hrane - ne glede na njihovo velikost. Krožnik v mikrovalovni pečici se vrti sam, zato je vsaka jed enakomerno segreta. Za zelo vroče rezultate.

Odtaljevanje. Pogrevanje. Topljenje

Intuitivna mikrovalovna pečica ima prednastavljene programe za odtaljevanje, pogrevanje in topljenje. Samo izberite vrsto jedi, vse ostalo pa opravi mikrovalovna pečica.

Intuitivna peka v pečici. S prikazovalnikom EXCite na dotik

Prikazovalnik EXCite na dotik omogoča dostop do številnih funkcij pečice za vse vrste jedi. Prav tako olajša tudi prilagajanje temperature v pečici in časovnikov. Prikazuje neposredne povratne informacije in izpostavi najpomembnejše informacije.

Kapaciteta XL, mikrovalovna pečica 42 l

Mikrovalovna pečica s kapaciteto XL 42 l je primerna za pripravo večjih jedi. Od mesnih zvitkov do lazanj. Nahranite vso družino naenkrat. Z neprekosljivo priročnostjo.

Z žarom opečete hrustljavo ali rjavo

S funkcijo žara v pečici poskrbite za hrustljavo skorjico toastov ali lazanj. Vgrajeni grelni element oddaja toploto navzdol, da se jedi nežno zapečejo ali opečejo.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels