Prednosti

Vse kar je potrebno za odprtje mikrovalovne pečice je dotik

Mikrovalovna pečica ima elektronska vrata, ki se odpirajo na dotik. To pomeni, da se odprejo z enim samim dotikom. To omogoča hiter in udoben dostop do notranjosti pečice.

AEG - Vgradna mikrovalovna pečica - MBE2658SEM

Takojšnji dostop do prilagojenih funkcij

Pogosto uporabljene nastavitve mikrovalovne pečice se lahko shranijo, da se do njih hitro dostopa s funkcijo Priljubljeni programi. Ko je prilagojeni program nastavljen, ga preprosto zaženete z ikono v obliki zvezde. Tako ni potrebno, da si vsakič zapomnite natančno nastavitev. Udobje na dotik.

Elegantna oblika za hitro čiščenje

Čiščenje te mikrovalovne pečice je zelo udobno. Elegantna oblika pomeni tudi to, da ni skritih kotičkov za nalaganje umazanije. Ni gumbov. Je le gladka steklena površina. Vedno znova čista površina.

Hitro in učinkovito odtaljevanje

Zamrznjeni okusi se hitro sprostijo s pomočjo funkcije odtaljevanja, ki jo ima mikrovalovna pečica. Izberite vrsto hrane in težo. Mikrovalovna pečica se bo zagnala, ko bo sama izračunala potrebni čas. To zagotavlja hitre rezultate in hkrati ohranja okus in teksturo vsake sestavine.

Ostali izdelki

AEG - Vgradna mikrovalovna pečica - MSB2547D-M
AEG vgradni aparat mikrovalovna pečica z žar funkcijo
  • Postrezite okusno
  • Nadzirajte svoje kuhanje
  • Popolno prileganje. Hitra namestitev.

Podpora

Imate težavo?

Berite članke za pomoč in prejmite pomoč na naši strani za podporo, da lahko nadaljujete naprej

Informacije o garanciji

V Slovenijo veljajo pravila za garancije v skaldu s slovenskim zakonom.

Stopite v stik z nami

Stopite v stik z nami za naročilo servisa ali za odgovore na morebitna vprašanja. Na voljo smo vam preko telefona ali e-pošte.

Poenostavite svoje lastništvo

Registrirajte svoj AEG aparat in nam dovolite, da shranimo podrobnosti za lažji dostop do navodil, informacij o nakupu, garancij in rezervaciji servisov - če bi kadarkoli potrebovali kaj od naštetega. Izvedite, kako lahko dobite več od svojega aparata s prijavo na naše Kako narediti? vodnike, ki vam jih bomo pošiljali neposredno v vaš e-mail predal.

Registrirajte svoj AEG aparat