PODROBNOSTI IZDELKA

Mikrovalovna peèica odlièno dopolnjuje vašo tradicionalno peèico. Zagotavlja veè razliènih možnosti za kuhanje ter dodatno prostornino peèice.

Prednosti

Vse kar je potrebno za odprtje mikrovalovne pečice je dotik

Mikrovalovna pečica ima elektronska vrata, ki se odpirajo na dotik. To pomeni, da se odprejo z enim samim dotikom. To omogoča hiter in udoben dostop do notranjosti pečice.

AEG - Vgradna mikrovalovna pečica - MBE2658SEM

Takojšnji dostop do prilagojenih funkcij

Pogosto uporabljene nastavitve mikrovalovne pečice se lahko shranijo, da se do njih hitro dostopa s funkcijo Priljubljeni programi. Ko je prilagojeni program nastavljen, ga preprosto zaženete z ikono v obliki zvezde. Tako ni potrebno, da si vsakič zapomnite natančno nastavitev. Udobje na dotik.

Elegantna oblika za hitro čiščenje

Čiščenje te mikrovalovne pečice je zelo udobno. Elegantna oblika pomeni tudi to, da ni skritih kotičkov za nalaganje umazanije. Ni gumbov. Je le gladka steklena površina. Vedno znova čista površina.

Hitro in učinkovito odtaljevanje

Zamrznjeni okusi se hitro sprostijo s pomočjo funkcije odtaljevanja, ki jo ima mikrovalovna pečica. Izberite vrsto hrane in težo. Mikrovalovna pečica se bo zagnala, ko bo sama izračunala potrebni čas. To zagotavlja hitre rezultate in hkrati ohranja okus in teksturo vsake sestavine.

Dodatki

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
rdeče blago v zraku na črnem ozadju