DVK5962HB

AEG 7000 vgradna kaminska kuhinjska napa širine 90 cm

PODROBNOSTI IZDELKA

Izjemna učinkovitost čiščenja zraka, manjša poraba energije

Nape AEG ohranjajo čist zrak z našimi energetsko najbolj učinkovitimi modeli z energijskim razredom A in več. Osredotočite se na kuhanje z vašo družino in prijatelji v sveži kuhinji pri manjšem hrupu na energetsko učinkovitejši način.

Izvedite več
-
-
-
-
PODROBNOSTI IZDELKA
The 7000 Hob2Hood je visoko učinkovita funkcija, ki samodejno nadzoruje vašo kuhinjsko napo in luči. Ne glede na temperaturo vaše kuhalne plošče se ventilator med delom prilagodi, tako da se lahko popolnoma osredotočite na to, kar kuhate.
AEG - Black cooker hood - DVK5962HB
Prostoročna napa

Ta kuhinjska napa ima Hob2Hood, uporabno funkcijo, ki samodejno nadzira vašo kuhinjsko napo in luči. Pustite funkciji Hob2Hood, da regulira ventilator, medtem ko se vi osredotočite na ključne trenutke pri pripravi popolnih jedi. Kuhinjska napa vključuje tudi ročne krmilne tipke, če bi raje sami nastavili hitrost ventilatorja.

Čist zrak. Hitreje.

Ta kuhinjska napa iz kuhinje hitro odpravi vonjave od kuhanja. To pa zato, ker je izpopolnjena ter ima učinkovit in zmogljiv motor.

AEG - Black cooker hood - DVK5962HB
LEDlights za izpopolnjeno pripravo hrane

Naša funkcija LEDlights porabi veliko manj energije kot druge luči in ima bistveno daljšo življenjsko dobo. Prav tako omogoča boljšo vidljivost med pripravo hrane, da se lahko osredotočite na malenkosti.

Maksimalno filtriranje, vedno znova

Visoko zmogljiv filter, ki ujame in odstrani maščobe in vonjave pri kuhanju. Snemljivi filter je mogoče očistiti v pomivalnem stroju, kar zagotavlja nenehno učinkovitost kuhinjske nape.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti