PODROBNOSTI IZDELKA

Poleg vaših standardnih funkcij kuhanja, SteamBake med peko dodaja paro. Pri kuhanju s paro ostane testo na površini vlažno, da izboljša vzhajanje ter ustvari zlatorjavo in okusno skorjo.

Prednosti

AEG - Električni štedilnik - CCB6648ABM

SteamBake (parna peka) Skrivnost boljše peke

SteamBake omogoča, da doma dosežete rezultate kot v pekarni. Vlaga omogoča, da testo povsem vzhaja, kar ustvarja mehko notranjost z bogato in hrustljavo skorjo. Poskusite za osupljivo pečenega piščanca ali krhko pečeno ribo.

AEG - Električni štedilnik - CCB6648ABM

Hrustljava in bolj zdrava hrana z AirFry

Uživajte v hrustljavem krompirčku ali slastni zelenjavi z manj olja ob uporabi posebej zasnovane nastavitve AirFry in pekača v vašem štedilniku. Pekač z rešetko omogoča neprekinjeno kroženje vročega zraka po pečici, da se jed enakomerno speče. Hrustljava popolnost, vsakokrat.

AEG - Električni štedilnik - CCB6648ABM

Pečenje na več ravneh. Pripravite več jedi hkrati

S pečenjem na več ravneh vam dodaten krožni grelec omogoča, da bodo vaše jedi pripravljene do popolnosti, tudi ko bodo na obeh pekačih naenkrat.

Programska ura z LED diodo za natančen nadzor nad postopkom kuhanja

Ta štedilnik ima programsko uro z LED diodo, tako imate stalen nadzor nad postopkom kuhanja. Programska ura vas obvesti po izteku časa kuhanja, sami pa lahko izberete, ali boste jed kuhali še malo dlje, nastavili toploto ali se pripravili, da jo postrežete.

AEG - Električni štedilnik - CCB6648ABM

Podrsajte in zaklenite. S teleskopskimi vodili

Raztegljiva teleskopska vodila nudijo boljši dostop do jedi v pečici. Vodila vam omogočajo, da rešetke zdrsnejo povsem ven ter so varno nameščene, tako da imate proste roke za peko ali začinjanje jedi.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels