PODROBNOSTI IZDELKA

Indukcijska kuhalna plošča se segreje hitreje kot druge kuhalne plošče. Hitreje zavre vodo, nastavitve toplote pa so tako fine, da vam z lahkoto pripravijo tudi najbolj prefinjene in natančne jedi.

Prednosti

Indukcijska kuhalna plošča. Hladnejša površina za varnejšo kuhinjo

Naša inteligentna tehnologija indukcijskega kuhališča segreje ponve in hrano v njih, vendar nič drugega. Površina okrog pekača ostane hladna. Če se torej med kuhanjem slučajno dotaknete kuhalne plošče v bližini posod, so vaši prsti na varnem.

SteamBake (parna peka) Skrivnost boljše peke

SteamBake omogoča, da doma dosežete rezultate kot v pekarni. Vlaga omogoča, da testo povsem vzhaja, kar ustvarja mehko notranjost z bogato in hrustljavo skorjo. Poskusite za osupljivo pečenega piščanca ali krhko pečeno ribo.

Hrustljava in bolj zdrava hrana z AirFry

Uživajte v hrustljavem krompirčku ali slastni zelenjavi z manj olja ob uporabi posebej zasnovane nastavitve AirFry in pekača v vašem štedilniku. Pekač z rešetko omogoča neprekinjeno kroženje vročega zraka po pečici, da se jed enakomerno speče. Hrustljava popolnost, vsakokrat.

Pečenje na več ravneh. Pripravite več jedi hkrati

S pečenjem na več ravneh vam dodaten krožni grelec omogoča, da bodo vaše jedi pripravljene do popolnosti, tudi ko bodo na obeh pekačih naenkrat.

Programska ura z LED diodo za natančen nadzor nad postopkom kuhanja

Ta štedilnik ima programsko uro z LED diodo, tako imate stalen nadzor nad postopkom kuhanja. Programska ura vas obvesti po izteku časa kuhanja, sami pa lahko izberete, ali boste jed kuhali še malo dlje, nastavili toploto ali se pripravili, da jo postrežete.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels