HRB32310CB

AEG 3000 domino vgradna plošča širine 29 cm

PODROBNOSTI IZDELKA
Mere (ŠxG) v mm290x520
Vrsta okvirjabrez okvirja ali poseben dizajn
Upravljanjeelektronsko, na steklu
LED barvaRdeča
Funkcije upravljanja3 stopnje preostale temperature, zvočni signal, zaklepanje za varnost otrok, zaklepanje tipk, odštevalna ura, Pause, izklop zvoka, programska ura
Vgradne mere (VXŠXG) v mm38x270x490
Doseg rezanja5
Dolžina kabla (m)0.9
PODROBNOSTI IZDELKA
Modularni sistem zagotavlja maksimalno prilagodljivost pri oblikovanju vaše kuhinje. Zagotovite lahko, da končna postavitev ustreza vašim individualnim potrebam.
AEG - Steklokeramična plošča - HRB32310CB
Očistite med kuhanjem

Ker površina okoli posod ostaja hladna med kuhanjem, lahko počistite razlitja vmes. Nič se ne zažge in umazanija se nikjer ne more skriti. Zato je enostavno ohraniti kuhalno ploščo brezhibno čisto - tudi med kuhanjem.

AEG - Steklokeramična plošča - HRB32310CB
Obvladovanje menija. Na dosegu prstov

Posamezne tipke na dotik kuhalne plošče AEG so opremljene s tipkami plus in minus za učinkovit nadzor temperature. Prilagodite nastavitev le z dotikom za absolutni nadzor nad kuhanjem. Natančnost pri vsakem koraku recepta za vedno izvrsten okus.

Popoln nadzor nad časom kuhanja

Nastavljiva programska ura (najv. 99 minut) vas opozori na čas kuhanja. Uporabite jo lahko tudi za odštevanja časa, ko se gorilniki ne uporabljajo.

Natančne nastavitve. Zaščitene.

Vklopite funkcijo ključa, da zaklenete nastavitve kuhanja. Od časa do temperature, vse lahko nastavite in zavarujete s pritiskom tipke. Tako med brisanjem razlite tekočine s površine ne morete ničesar nenamerno spremeniti. Nato ponovno pritisnite funkcijo ključa, da prilagodite nastavitve, kot vam ustreza.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti