PODROBNOSTI IZDELKA

Napredna tehnologija plinske kuhalne plošče StepPower vam omogoča preprosto nastavitev kontrolnih gumbov plamenov med stopnjami 1-9, tako da lahko loncem in ploščam dovajate natančno in dosledno toploto, ne da bi se morali sklanjati in gledati plamen.

Prednosti

AEG - Plinska plošča - HGB64420SM

StepPower. Za natančno segrevanje

Izkusite natančnost delovanja kuhalne plošče z upravljanjem StepPower. Vaše jedi bodo tako vedno slastne. Segrevanje je mogoče nastaviti na stopnje od 1 do 9, pri čemer se moč z vsako stopnjo povečuje. Natančna nastavitev daje izjemne rezultate.

AEG - Plinska plošča - HGB64420SM

Nova generacija gorilnikov

Zasnova gorilnikov tega plinskega štedilnika AEG omogoča, da je plamen nameščen direktno na dno posode, kar zagotavlja hitrejše segrevanje in večjo učinkovitost. Ti gorilniki z visoko hitrostjo vam omogočajo do 20 % hitrejše kuhanje.

AEG - Plinska plošča - HGB64420SM

Za izjemno moč segrevanja s funkcijo Powerful Wok

Izkusite bolj poln okus vaših najljubših jedi s funkcijo Powerful Wok. Ustvarja intenzivno, neposredno segrevanje, kar je idealno za pripravo morske hrane in ustvarjanje slastnih okusov pri praženju. Mojstrstvo kuhanja v voku.

AEG - Plinska plošča - HGB64420SM

Kuhalni plošči dodajte premium videz z rešetko iz litega železa

Kuhinji dodajte premium videz s trajnimi rešetkami iz litega železa. S priročno nameščenimi rešetkami iz litega železa lahko posodo brez dviganja preprosto umaknete s kuhalne plošče in uživate v nemotenem kuhanju

AEG - Plinska plošča - HGB64420SM

Vgrajen vžig – hiter dostop do močne toplote za kuhanje

Z vgrajenim vžigom je vse, kar morate storiti, to, da nežno obrnete in pritisnete gumb, da udobno in brez napora prižgete plamen.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Pregled nad vsemi vašimi garancijami
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels