PODROBNOSTI IZDELKA

Napredna tehnologija plinske kuhalne plošče StepPower vam omogoča preprosto nastavitev kontrolnih gumbov plamenov med stopnjami 1-9, tako da lahko loncem in ploščam dovajate natančno in dosledno toploto, ne da bi se morali sklanjati in gledati plamen.

Prednosti

AEG - Plinska plošča - HGB64420SM

StepPower. Za natančno segrevanje

Izkusite natančnost delovanja kuhalne plošče z upravljanjem StepPower. Vaše jedi bodo tako vedno slastne. Segrevanje je mogoče nastaviti na stopnje od 1 do 9, pri čemer se moč z vsako stopnjo povečuje. Natančna nastavitev daje izjemne rezultate.

AEG - Plinska plošča - HGB64420SM

Nova generacija gorilnikov

Zasnova gorilnikov tega plinskega štedilnika AEG omogoča, da je plamen nameščen direktno na dno posode, kar zagotavlja hitrejše segrevanje in večjo učinkovitost. Ti gorilniki z visoko hitrostjo vam omogočajo do 20 % hitrejše kuhanje.

AEG - Plinska plošča - HGB64420SM

Za izjemno moč segrevanja s funkcijo Powerful Wok

Izkusite bolj poln okus vaših najljubših jedi s funkcijo Powerful Wok. Ustvarja intenzivno, neposredno segrevanje, kar je idealno za pripravo morske hrane in ustvarjanje slastnih okusov pri praženju. Mojstrstvo kuhanja v voku.

AEG - Plinska plošča - HGB64420SM

Kuhalni plošči dodajte premium videz z rešetko iz litega železa

Kuhinji dodajte premium videz s trajnimi rešetkami iz litega železa. S priročno nameščenimi rešetkami iz litega železa lahko posodo brez dviganja preprosto umaknete s kuhalne plošče in uživate v nemotenem kuhanju

AEG - Plinska plošča - HGB64420SM

Vgrajen vžig – hiter dostop do močne toplote za kuhanje

Z vgrajenim vžigom je vse, kar morate storiti, to, da nežno obrnete in pritisnete gumb, da udobno in brez napora prižgete plamen.

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
rdeče blago v zraku na črnem ozadju