HDB95623NB

AEG 8000 kombinirana vgradna plošča širine 90 cm

PODROBNOSTI IZDELKA
Mere (ŠxG) v mm880x520
Vrsta okvirjabrez okvirja ali poseben dizajn
Upravljanjedigitalni prikazovalnik, elektronsko, na steklu
LED barvaRdeča
Funkcije upravljanja3 stopnje preostale temperature, zvočni signal, booster, funkcija združevanja kuhalnih plošč, zaklepanje za varnost otrok, prilagodljiva nastavitev moči, zaklepanje tipk, odštevalna ura, zaznavanje posode, funkcija stop+go, programska ura
Vgradne mere (VXŠXG) v mm47x830x490
Doseg rezanjaNo
Dolžina kabla (m)1,5
PODROBNOSTI IZDELKA
Z indukcijsko-plinsko kuhalno ploščo AEG lahko jedi pripravljate kot kuharski mojster. Zahvaljujoč kombinaciji indukcijskega kuhalnega območja in plinskih kuhalnikov lahko izberete optimalen vir toplote za jedi, ki jih pripravljate, pri čemer lahko še naprej uporabljate vaše najljubše ponve.
AEG - Indukcijska plošča - HDB95623NB
Združite dve kuhališči s funkcijo Bridge

Funkcija Bridge poveže dve kuhališči za prilagoditev katerikoli veliki ali dolgi ponvi. Povezana kuhališča, ki imajo enako nastavitev temperature in časa, so idealna za kuhanje na večerjah ali večjih praznovanjih.

AEG - Indukcijska plošča - HDB95623NB
Plamen pri StepPower. Za natančno segrevanje

StepPower vam omogoča natančen nadzor segrevanja na vaši kuhalni plošči. In pripravo dosledno slastnih jedi. Segrevanje je mogoče nastaviti v stopnjah od 1 do 9, kar zagotavlja vsakokratne zanesljive rezultate v kuhinji.

AEG - Indukcijska plošča - HDB95623NB
Z navpičnim kuhalnikom porabite do 20 % manj plina

Naša plinska kuhalna plošča z navpičnim gorilnikom zagotavlja do 20-% manjšo porabo energije in učinkovitejše segrevanje, ko ga potrebujete – tako pri vretju vode za testenine kot pri praženju hrane v voku. Kuhalniki so primerni za strojno pomivanje.

AEG - Indukcijska plošča - HDB95623NB
Litoželezni podstavki za ponve so zasnovani za preprosto čiščenje

Vsak litoželezni podstavek za ponve je zasnovan kot samostojen dodatek, zaradi česar omogoča preprosto rokovanje in čiščenje. Lonci vselej ostanejo stabilni.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti