IKB64301XB

AEG 3000 indukcijska vgradna plošča širine 60 cm

PODROBNOSTI IZDELKA
Mere (ŠxG) v mm576x516
Vrsta okvirjaokvir iz nerjavečega jekla
Upravljanjeelektronsko
LED barvaRdeča
Funkcije upravljanja3 stopnje preostale temperature, zvočni signal, avtomatsko segrevanje, booster, zaklepanje tipk, odštevalna ura, Pause, izklop zvoka, programska ura, zaklepanje za varnost otrok, povezava Hoob2Hood
Vgradne mere (VXŠXG) v mm46x560x490
Doseg rezanja5
Dolžina kabla (m)1,5
PODROBNOSTI IZDELKA
Indukcija vam pomaga hitreje obvladovati poljubno kuharsko tehniko in lahko celo zavre vodo v manj kot 90 sekundah. Nastavitve toplote pa so tako fine, da vam ob vsakem kuhanju pomagajo ustvariti najnežnejše okuse in teksture.
AEG - Indukcijska plošča - IKB64301XB
Vaš popoln partner pri kuhanju

Indukcija vam pomaga hitreje obvladovati poljubno kuharsko tehniko. Ogreje se hitreje kot druge vrste kuhalnih plošč, zato lahko takoj nadaljujete s kuhanjem. Hitre nastavitve toplote pomenijo, da lahko ob vsakem kuhanju ustvarite najnežnejše okuse in teksture.

AEG - Indukcijska plošča - IKB64301XB
Hob2Hood®: Prostoročna kuhinjska napa

Funkcija Hob2Hood® povezuje kuhalno ploščo in kuhinjsko napo. Kuhinjska napa samodejno prilagodi hitrost ventilatorja glede na toploto, ne da bi vam bilo treba migniti s prstom. Za učinkovito odsesavanje med popekanjem. In tišje odsesavanje med počasnim vrenjem.

AEG - Indukcijska plošča - IKB64301XB
Neposreden dostop in natančne nastavitve s posameznimi gumbi za upravljanje na dotik

Z uporabniškim vmesnikom Posamezni gumbi za upravljanje na dotik lahko upravljate vsako območje posebej. Posodo ali ponev preprosto postavite na kuhalno ploščo in nadzorujte kuhališče z uporabo gumbov plus in minus. Za okusne rezultate pri vsakem kuhanju.

AEG - Indukcijska plošča - IKB64301XB
Hitrejše segrevanje za dodatno hitrost s funkcijo PowerBoost

Eksplozija hitrosti. Nič več čakanja na vrenje v posodah. Funkcija PowerBoost vam omogoča takojšnje segrevanje. PowerBoost je odlična izbira za naloge, pri katerih morate hitro zavreti veliko količino vode.

AEG - Indukcijska plošča - IKB64301XB
Programska ura kuhalne plošče. Oblikovano za natančnost

Vgrajeno programsko uro kuhalne plošče lahko nastavite na eno uro in samodejno izklopi kuhalno ploščo, ko poteče nastavljen čas. Za natančne rezultate brez truda.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti