PODROBNOSTI IZDELKA

Kuhalna plošča 8000 TotalFlex samodejno zazna lonce in ponve različnih oblik ter zanje ustvari posebna kuhalna območja. Zagotavlja vam popolno svobodo premikanja loncev in ponev skorajda kjer koli na odzivni stekleni površini.

Prednosti

Na kuhalni plošči TotalFlex lahko uporabljate lonce in ponve najrazličnejših oblik in velikosti

Kuhalna plošča TotalFlex omogoča uporabo loncev in ponev najrazličnejših oblik in velikosti. Lonce in ponve lahko obenem postavljate, premikate in razporejate po skoraj celotni stekleni površini kuhalne plošče, ki omogoča veliko prostora in vrhunsko odzivnost.

Kuhališča se samodejno zasvetijo. S funkcijo ActiveTouch

S funkcijo ActiveTouch ustrezno upravljalno območje samodejno zasveti, ko posodo postavite na kuhalno ploščo. Morate le nastaviti želeno temperaturo. Je intuitiven način kuhanja.

Hob2Hood®: Prostoročna kuhinjska napa

Funkcija Hob2Hood® povezuje kuhalno ploščo in kuhinjsko napo. Kuhinjska napa samodejno prilagodi hitrost ventilatorja glede na toploto, ne da bi vam bilo treba migniti s prstom. Za učinkovito odsesavanje med popekanjem. In tišje odsesavanje med počasnim vrenjem.

Hitrejše segrevanje za dodatno hitrost s funkcijo PowerBoost

Eksplozija hitrosti. Nič več čakanja na vrenje v posodah. Funkcija PowerBoost vam omogoča takojšnje segrevanje. PowerBoost je odlična izbira za naloge, pri katerih morate hitro zavreti veliko količino vode.

Vsako kuhališče. Posebej odmerjen čas

Ko je kuhališče v uporabi, je mogoče programsko uro doseči hitro in priročno preko prikazovalnika na dotik. Brez pomikanja po menijih ali drugih kuhališčih. In ker je možno za vsako jed posebej odmeriti čas, je zagotovljen popoln nadzor nad postopkom kuhanja.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels