PODROBNOSTI IZDELKA

Pametni kuharski senzorji Sense Boil & Fry samodejno nastavijo toploto in preprečijo prekipevanje ter omogočijo idealno toploto za pripravo vašega obroka. Izjemni rezultati in prihranek energije, ne glede na to, ali kuhate testenine ali pečete zrezek.

Prednosti

Kuharski pomočnik s funkcijo Sense Boil & Fry

Pametni kuharski senzorji Sense Boil & Fry so popoln pomočnik v kuhinji. Štedilnik samodejno nastavi pravo temperaturo in prepreči prekipevanje, ne glede na to, ali pečete jajca ali kuhate juho.

Prikazovalnik na dotik CookSmart. Kuharski pomočnik na dosegu vaših rok

Barvni prikazovalnik TFT na dotik omogoča enostavno doseganje odličnih rezultatov s preprostim dotikom gumba. Kuhajte ročno, lahko pa izkoristite tudi našega kuharskega pomočnika in svoje kuhanje povzdignete na naslednjo raven.

Funkcije kuharskega pomočnika in enostavno usmerjanje

Funkcije kuharskega pomočnika izberejo najboljše nastavitve za izjemne rezultate, prilagojene obroku, ki ga pripravljate. Omogočajo usmerjanje po korakih, da lahko uspešno in enostavno razširite svoj repertoar.

Fleksibilno kuhanje s funkcijo Bridge

Funkcija Bridge vam omogoča, da dve ločeni kuhališči povežete v eno veliko združeno kuharsko površino. To pomeni, da se na celotni površini ustvari enakomerna porazdelitev toplote, kar je idealno za večje posode ali za žar Plancha.

Eco Tips (ekološki nasveti) na prikazovalniku za trajnostno kuhanje

Funkcija Eco Tips samodejno prikaže nasvete, ki vam lahko pomagajo pri varčevanju z energijo, ne da bi zaradi tega imeli slabše rezultate. Brez truda pripravite obroke na trajnosten način.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels