NIG64B30AB

AEG 8000 Sense Boil+Fry širine 60 cm

PODROBNOSTI IZDELKA

Naše energetsko najučinkovitejše kuhalne plošče, ki med kuhanjem varčujejo z energijo

Z našimi indukcijskimi kuhalnimi ploščami iz linije Sense lahko zmanjšate porabo energije in zagotovite natančno temperaturo kuhanja za dosledno odlične rezultate.

Izvedite več
Mere (ŠxG) v mm610x520
Vrsta okvirjabrez okvirja ali poseben dizajn
Upravljanjeelektronsko, na steklu
LED barvaRdeča
Funkcije upravljanja3 stopnje preostale temperature, zvočni signal, booster, zaklepanje za varnost otrok, eco programska ura, prilagodljiva nastavitev moči, povezava Hoob2Hood, Keep warm, zaklepanje tipk, Left Bridge, Melting, odštevalna ura, Pause, SenseCook Boil, SenseCook Fry, izklop zvoka, programska ura
Vgradne mere (VXŠXG) v mm44x560x490
Doseg rezanja5
Dolžina kabla (m)1,5
PODROBNOSTI IZDELKA
Pametni kuharski senzorji Sense Boil & Fry samodejno nastavijo toploto in preprečijo prekipevanje ter omogočijo idealno toploto za pripravo vašega obroka. Izjemni rezultati in prihranek energije, ne glede na to, ali kuhate testenine ali pečete zrezek.
AEG - Indukcijska plošča - NIG64B30AB
Kuharski pomočnik s funkcijo Sense Boil & Fry

Pametni kuharski senzorji Sense Boil & Fry so popoln pomočnik v kuhinji. Štedilnik samodejno nastavi pravo temperaturo in prepreči prekipevanje, ne glede na to, ali pečete jajca ali kuhate juho.

AEG - Indukcijska plošča - NIG64B30AB
Prikazovalnik na dotik CookSmart. Kuharski pomočnik na dosegu vaših rok

Barvni prikazovalnik TFT na dotik omogoča enostavno doseganje odličnih rezultatov s preprostim dotikom gumba. Kuhajte ročno, lahko pa izkoristite tudi našega kuharskega pomočnika in svoje kuhanje povzdignete na naslednjo raven.

AEG - Indukcijska plošča - NIG64B30AB
Funkcije kuharskega pomočnika in enostavno usmerjanje

Funkcije kuharskega pomočnika izberejo najboljše nastavitve za izjemne rezultate, prilagojene obroku, ki ga pripravljate. Omogočajo usmerjanje po korakih, da lahko uspešno in enostavno razširite svoj repertoar.

AEG - Indukcijska plošča - NIG64B30AB
Fleksibilno kuhanje s funkcijo Bridge

Funkcija Bridge vam omogoča, da dve ločeni kuhališči povežete v eno veliko združeno kuharsko površino. To pomeni, da se na celotni površini ustvari enakomerna porazdelitev toplote, kar je idealno za večje posode ali za žar Plancha.

AEG - Indukcijska plošča - NIG64B30AB
Eco Tips (ekološki nasveti) na prikazovalniku za trajnostno kuhanje

Funkcija Eco Tips samodejno prikaže nasvete, ki vam lahko pomagajo pri varčevanju z energijo, ne da bi zaradi tega imeli slabše rezultate. Brez truda pripravite obroke na trajnosten način.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti