PODROBNOSTI IZDELKA

Mikrovalovna pečica 8000 AutoSteam je opremljena s funkcijami kuhanja v pari. Uživajte v zdravi prehrani, tako da ohranite vsa hranila v zelenjavi in ​​okus rib. Zdaj lahko s priročno uporabo mikrovalovne pečice kuhate jedi na pari.

Prednosti

AEG - Mikrovalovna pečica - MFB295DB

Funkcija žara. S pritiskom na tipko

Funkcija žara vam omogoča, da ustvarite hrustljav preliv za lazanje ali hrustljavo skorjico crème brûléeja. Ustvarite teksture in okuse počasi pečenih jedi na žaru s hitrostjo in učinkovitostjo mikrovalovne pečice.

AEG - Mikrovalovna pečica - MFB295DB

Dosledno ogrevanje z inverter tehnologijo

Inverter tehnologija zagotavlja hitrejše in enakomernejše kuhanje z nadzorovano uporabo prave moči. Neprekinjen pretok toplote skozi ves čas kuhanja zmanjša neenakomerno kuhanje in vroče točke.

AEG - Mikrovalovna pečica - MFB295DB

Večja, kot je videti. Velika, 29-litrska notranjost

Naj vas ne zavede njen majhen videz. Ta mikrovalovna pečica lahko sprejme več vaše posode, z veliko, 29-litrsko notranjostjo.

Tiho kuhajte s Silent+

Zdaj lahko tiho kuhate z mikrovalovno pečico. Funkcija Silent+ zagotavlja, da vaša mikrovalovna pečica ostane tiha ves čas kuhanja.

Dodatki

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
rdeče blago v zraku na črnem ozadju