PODROBNOSTI IZDELKA

Mikrovalovna pečica 8000 AutoSteam je opremljena s funkcijami kuhanja v pari. Uživajte v zdravi prehrani, tako da ohranite vsa hranila v zelenjavi in ​​okus rib. Zdaj lahko s priročno uporabo mikrovalovne pečice kuhate jedi na pari.

Prednosti

Funkcija žara. S pritiskom na tipko

Funkcija žara vam omogoča, da ustvarite hrustljav preliv za lazanje ali hrustljavo skorjico crème brûléeja. Ustvarite teksture in okuse počasi pečenih jedi na žaru s hitrostjo in učinkovitostjo mikrovalovne pečice.

Dosledno ogrevanje z inverter tehnologijo

Inverter tehnologija zagotavlja hitrejše in enakomernejše kuhanje z nadzorovano uporabo prave moči. Neprekinjen pretok toplote skozi ves čas kuhanja zmanjša neenakomerno kuhanje in vroče točke.

Večja, kot je videti. Velika, 29-litrska notranjost

Naj vas ne zavede njen majhen videz. Ta mikrovalovna pečica lahko sprejme več vaše posode, z veliko, 29-litrsko notranjostjo.

Tiho kuhajte s Silent+

Zdaj lahko tiho kuhate z mikrovalovno pečico. Funkcija Silent+ zagotavlja, da vaša mikrovalovna pečica ostane tiha ves čas kuhanja.

Kuhanje na večih stopnjah. Večstranskost in preprostost

Elektronsko nastavite delno pripravo v mikrovalovni pečici in končajte na žaru. Kuhanje v večih stopnjah vam omogoča večstranskost in preprostost v kuhinji.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels