KMK968000M

AEG 8000 CombiQuick vgradna pečica

PODROBNOSTI IZDELKA
Razred energijske učinkovitostiNo
Vgradne mere V x Š x G (mm)450x560x550
Kuharske funkcijeAu Gratin, gretje spodaj, peka kruha, Conventional cooking + Microwave, konvekcijsko/tradicionalno, Defrost + Microwave, vzhajanje testa, sušenje, zamrznjena hrana, Grill + Microwave, žar, ohranjanje temperature, Liquids + Microwave, Microwave, program za pizzo, segrevanje krožnikov, vzdrževanje temperature, Reheat + Microwave, Slow Cooking, pečenje z ventilatorjem, True fan cooking + Microwave, turbo žar, Turbo grilling + Microwave
PovezljivostDa
Skupna priključna moč (W)3000
Kategorija SteamNo
Vrsta programske ureITex100R
Uporabna prostornina notranjosti (l)43
PODROBNOSTI IZDELKA
Sočnega piščanca lahko spečete do 40 % hitreje kot v običajni pečici na vroč zrak. Pečica CombiQuick kuha hitreje, saj združuje ventilator za vroč zrak s hitrostjo mikrovalovke. Od zdaj čas ni več ovira za okus.
Kombinacija mikrovalovne pečice in žara. Hitro kuhanje s hrustljavostjo

Združite moč žara in učinkovitost mikrovalovne pečice s funkcijo Hitro kuhanje. V mikrovalovni pečici stopite opečene kruhke z mocarelo ali strdite zgornjo plast crème brûlée. Mojstrsko vsestransko kuhanje.

Funkcionalno. Integrirano. Osebno prilagojeno. Pametna kuhinja

Daljinsko upravljajte pečico, odkrivajte naše različne partnerje in uživajte v osebno prilagojeni izkušnji kuhanja s pomočjo aplikacije My AEG Kitchen. Je priročen in enostaven način, da obogatite vašo izkušnjo pametne kuhinje.

Hitreje predogrejte pečico. S funkcijo hitrega segrevanja pečice

Izkoristite čas z nastavitvijo hitrega segrevanja pečice, s katero predogrejete pečico do 40 % hitreje kot s klasičnimi modeli. Pred začetkom peke le malenkost počakajte, za izvrstne rezultate.

Prikazovalnik EXCite+ TFT z vrtljivim gumbom za upravljanje. Natančno kuhanje

S prikazovalnikom EXCite+ TFT z vrtljivim gumbom za upravljanje lahko natančno in enostavno nastavite temperaturo v pečici, izbirate programe, izbirate funkcije ter celo prejemate posodobitve programske opreme pečice prek povezave WiFi. Vse to s preprostim zasukom gumba in prikazom na digitalnem prikazovalniku.

AEG - Kompaktna pečica - KMK968000M
Enakomerno pečenje kjerkoli

S to pečico učinkovita poraba energije pomeni tudi učinkovito pečenje. Ima nov konvekcijski sistem, imenovanim Hot Air (»vroč zrak«), ki zagotavlja enakomerno kroženje vročega zraka v notranjosti pečice. Rezultat tega je, da se pečica hitreje segreje, temperature pečenja pa lahko zmanjšate za do 20 %, kar vam prihrani čas in energijo.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti