PODROBNOSTI IZDELKA

Hladilnik DynamicAir 6000 ohranja stalen pretok zraka za zagotovitev stabilne temperature po vsem hladilniku. Vsaka polica je enakomerno ohlajena, od vrha do dna hladilnika, kar ohranja sestavine in ščiti kakovost.

Prednosti

Vsaka polica enakomerno ohlajena. Z DynamicAir

DynamicAir ohranja stalen pretok zraka za zagotovitev stabilne temperature po vsem hladilniku. Vsaka polica je enakomerno ohlajena za preprečitev nastajanja toplejših predelov. S tem je preprečeno nastajanje bakterij. Ohranjene so sveže sestavine.

Elektronsko krmiljenje na dotik na vrhu nudi natančno funkcijo nadzora

Z odzivnim in jasnim prikazovalnikom lahko natančno nastavite temperaturo ter dostopate brez napora do funkcij hladilnika z elektronskim nadzorom na dotik na vrhu.

Prostor v hladilniku. Preprosto prilagojen s FlexiShelf

Izkusite prilagodljivo shranjevanje v hladilniku s FlexiShelf. Sprednji del preprosto zdrsne pod preostali segment, da lahko zložite večje kose.

Povsem izvlečni predal. Za popoln dostop

Izkusite popoln pregled nad živili v predalu s povsem izvlečnim predalom. Pripravna zasnova pomeni, da se ga da povsem izvleči. Kart omogoča enostaven način za shranjevanje in dostop do živil.

Vrata, ki se nežno zapirajo, za vsakokratno gladko in tiho zapiranje

Natančno izdelani tečaji vrat zagotavljajo tesno, varno in tiho zapiranje vrat ter na ta način pomagajo preprečiti nenamerno odpiranje vrat hladilnika, ki lahko vodi do tratenja energije in pokvarjene hrane.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels