PODROBNOSTI IZDELKA

Tehnologija DynamicAir ohranja stalen pretok zraka za zagotovitev stabilne temperature po vsem hladilniku. Vsaka polica od vrha do dna je enakomerno ohlajena. Tako so zaščitene sestavine in kakovost.

Prednosti

Vsaka polica enakomerno ohlajena. Z DynamicAir

DynamicAir ohranja stalen pretok zraka za zagotovitev stabilne temperature po vsem hladilniku. Vsaka polica je enakomerno ohlajena za preprečitev nastajanja toplejših predelov. S tem je preprečeno nastajanje bakterij. Ohranjene so sveže sestavine.

Hranite veliko živil naenkrat. Z OptiSpace

Ta inovativni hladilnik z OptiSpace ponuja veliko možnosti za shranjevanje in obilo prostora med policami. Predale lahko zlahka izvlečete in ponovno namestite za preprosto in priročno shranjevanje.

Upravljajte funkcije in temperaturo z elektronskim upravljanjem

Elektronsko upravljanje omogoča natančne spremembe temperature in drugih funkcij shranjevanja. Ta učinkovit hladilnik poskrbi za takojšne povratne informacije o nastavitvah na digitalni upravljalni plošči.

Bolj robustno, bolj stabilno. Z varnostnim steklom

Za optimalno stabilnost in vsakodnevno robustnost so vse police izdelane iz varnostnega stekla — najboljšega materiala za popolno zanesljivost.

AEG - Prostostoječi hladilnik - RKB532F2DX

Svetleče diode osvetlijo vsak kotiček

Notranja osvetlitev s svetlečimi diodami zagotavlja diskretno, mehko svetlobo, ki enakomerno razsvetljuje celoten prostor. Poleg tega so svetleče diode manjše in varčnejše od standardnih žarnic — bolj trajnostna izbira.

Ostali izdelki

AEG - Prostostoječi hladilnik - RKB539F1DX
AEG 3000 hladilnik višine 186 cm
  • Vsaka polica. Enakomerno ohlajena
  • Vsaka polica enakomerno ohlajena. Z DynamicAir
  • Hranite veliko živil naenkrat. Z OptiSpace
  • Upravljajte funkcije in temperaturo z elektronskim upravljanjem
  • Bolj robustno, bolj stabilno. Z varnostnim steklom

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
rdeče blago v zraku na črnem ozadju