PODROBNOSTI IZDELKA

Tehnologija DynamicAir ohranja stalen pretok zraka za zagotovitev stabilne temperature po vsem hladilniku. Vsaka polica od vrha do dna je enakomerno ohlajena. Tako so zaščitene sestavine in kakovost.

Prednosti

Vsaka polica enakomerno ohlajena. Z DynamicAir

DynamicAir ohranja stalen pretok zraka za zagotovitev stabilne temperature po vsem hladilniku. Vsaka polica je enakomerno ohlajena za preprečitev nastajanja toplejših predelov. S tem je preprečeno nastajanje bakterij. Ohranjene so sveže sestavine.

Hranite veliko živil naenkrat. Z OptiSpace

Ta inovativni hladilnik z OptiSpace ponuja veliko možnosti za shranjevanje in obilo prostora med policami. Predale lahko zlahka izvlečete in ponovno namestite za preprosto in priročno shranjevanje.

Upravljajte funkcije in temperaturo z elektronskim upravljanjem

Elektronsko upravljanje omogoča natančne spremembe temperature in drugih funkcij shranjevanja. Ta učinkovit hladilnik poskrbi za takojšne povratne informacije o nastavitvah na digitalni upravljalni plošči.

Bolj robustno, bolj stabilno. Z varnostnim steklom

Za optimalno stabilnost in vsakodnevno robustnost so vse police izdelane iz varnostnega stekla — najboljšega materiala za popolno zanesljivost.

MaxiBox. Prostorna shramba za živila

Hladilnik ima izredno velik predal za zelenjavo MaxiBox z več prostora za vsa živila. Predal se povsem izvleče in ostane trdno na mestu za preprost dostop do vseh živil.

Ostali izdelki

AEG - Prostostoječi hladilnik - RKB532F2DX
AEG 3000 hladilnik višine 155 cm
  • Vsaka polica. Enakomerno ohlajena
  • Vsaka polica enakomerno ohlajena. Z DynamicAir
  • Hranite veliko živil naenkrat. Z OptiSpace
  • Upravljajte funkcije in temperaturo z elektronskim upravljanjem
  • Bolj robustno, bolj stabilno. Z varnostnim steklom

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
rdeče blago v zraku na črnem ozadju