PODROBNOSTI IZDELKA

Pomivalni stroj 3000 AirDry optimizira sušenje z naravnim pretokom zraka. Vrata se v zadnji fazi programa samodejno odprejo 10 cm, zaradi česar se posoda posuši na naraven in učinkovit način. Posodo posuši trikrat bolj učinkovito od sistemov z zaprtimi vrati.

Prednosti

AEG - Vgradni pomivalni stroj - FSE31407Z

Naravno sušenje

Nova tehnologija Airdry vam omogoča večjo učinkovitost sušenja z naravnim pretokom zraka. Ko je cikel pri zadnjem koraku in je posoda oprana, se vrata samodejno odprejo za 10 cm. Vašo posodo naravno posuši, hkrati pa zmanjša stroške porabe energije.

Voda doseže vsak kotiček. S pomočjo dveh brizgalnih ročic

Zagotovite si največjo pokritost z vodo z dvema brizgalnima ročicama. Vrtljivi razpršilniki pošljejo curke vode v vsak kotiček spodnje in zgornje košare za rezultate pomivanja, na katere se lahko zanesete.

AEG - Vgradni pomivalni stroj - FSE31407Z

Hitro in učinkovito delovanje

S pomočjo tega pomivalnega stroja lahko v zgolj 30 minutah svoje lonce in posodo popolnoma čiste zložite nazaj v omarice. Stroj ima izredno učinkovit 30-minutni program, ki posodo hitro pomije, rezultati pa so popolni.

AEG - Vgradni pomivalni stroj - FSE31407Z

Učinkovito čisto. V vsakem ciklu

Posebni senzor programa AutoSense zazna, kakšno pomivanje vaša posoda potrebuje. Uporabi le pravšnjo količino vode, energije in časa, kot je potrebno, da je delo dobro opravljeno. Kar pomeni, da je posoda pomita na najbolj ekološko prijazen način.

AEG - Vgradni pomivalni stroj - FSE31407Z

Preprosta vključitev

Sistem drsnih tečajev PerfectFit omogoča preprosto namestitev pomivalnega stroja. Prilagodi se vsem višinam stroja in odpravi potrebo po rezanju podnožja. Za vsako sodobno kuhinjo.

Dodatki

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
rdeče blago v zraku na črnem ozadju