FHK74707P

AEG 7000 pomivalni stroj vgradni s tehnologijo AirDry

PODROBNOSTI IZDELKA
-
-
-
-
PODROBNOSTI IZDELKA
Pomivalni stroj 7000 GlassCare pomaga pri zaščiti najobčutljivejših kozarcev. Uporablja mehke konice, da drži kozarce na mestu, in ima edinstveno spodnjo košaro, ki varno drži kozarce na pecljih ter jih varuje pred razbitjem.
AEG - Dishwasher 60 cm - FHK74707P
Vrhunsko čiščenje in najboljša nega kozarcev

Funkciji SoftGrip in SoftSpikes zagotavljata najvarnejše čiščenje vaših kozarcev, saj jih popolnoma držita na mestu in jih ščitita pred poškodbami.

AEG - Dishwasher 60 cm - FHK74707P
Premium drsni tečaji: Brezmejne možnosti integracije pomivalnega stroja

Premium drsni tečaji so zasnovani tako, da prenesejo težo težkega kamna, visokih ali zelo močnih panelov, kar omogoča nove možnosti za premijsko in brezmejno integracijo vašega pomivalnega stroja.

AEG - Dishwasher 60 cm - FHK74707P
Preprosta vključitev

Sistem drsnih tečajev PerfectFit omogoča preprosto namestitev pomivalnega stroja. Prilagodi se vsem višinam stroja in odpravi potrebo po rezanju podnožja. Za vsako sodobno kuhinjo.

AEG - Dishwasher 60 cm - FHK74707P
Prilagodljivi prostor in priročno pomivanje z MaxiFlex

Predal MaxiFlex je namenjen jedilnemu priboru in pripomočkom različnih velikosti, ne glede na to, ali so veliki ali nenavadne oblike. Zaradi prilagodljivih ločevalnih elementov in kar najbolj povečane globine je tudi vsako pomivanje prilagodljivo. Pravzaprav lahko vsak kos posode preprosto zložite in pomijete naenkrat.

AEG - Dishwasher 60 cm - FHK74707P
Nezapleten način za odgovorno pomivanje posode

Lažje, odgovorne izbire. Z drsnikom zaslona na dotik QuickSelect izberite vaš želeni čas trajanja programa, Ecometer pa vas vizualno vodi do najbolj trajnostnega programa za prihranek energije in vode preko zelenih črtic.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti