Popravilo vašega aparata

Mi smo strokovnjaki pri popravilu vaših aparatov. Če potrebujete popravilo, naročite pooblaščenega AEG serviserja za hitro in profesionalno popravilo.

Covid-19 informacije

V kolikor želite, da vas obišče serviser vam priporočamo, da se najprej obrnete na naš klicni center. Morda gre za zadevo, ki vam jo lahko pomagamo rešiti, ne da bi vas na domu obiskal naš serviser. Ravno tako, lahko obiščete https://www.aeg.si/support/ , ki je namenjen podpori v kateri delimo znanje o reševanju težav, na katere lahko naletite v postopku uporabe vašega aparata.

V kolikor je obisk serviserja nujen, bo vaš zahtevek za popravilo zabeležen v našem sistemu in posredovan na najbljižji servis. V skladu s sprejetimi ukrepi za zajezitev epidemije, bodo serviserji obravnavali vašo prijavo. Če ste rezervirali obisk serviserja, vas prijazno prosimo, da preverite status planiranega obiska servisa z našim klicnim centrom.

Preberi več

Naročite popravilo

Naročite popravilo

Vemo, kako neprijetno je, kadar aparat ne deluje. Rezervirajte serviserja znotraj mreže naših pooblaščenih partnerjev, da bo vaš aparat hitro popravljen. Naši serviserji so razpršeni po celi državi in so vam na voljo s svojim strokovnim znanjem. 

  • Kvalificirani AEG partnerski tehniki
  • Zanesljiva in profesionalna storitev
  • Originalni nadomestni deli AEG
  • Brezplačna storitev znotraj garancijskega obdobja
aeg serviser

Profesionalno narejeno - profesionalno popravljeno

Nihče ne pozna vašega aparata bolje od nas. Lahko nam zaupate, da bomo poskrbeli za najboljšo možno kvaliteto storitve. Imamo serviserje, ki so usposobljeni za popravila po vsej državi. Vaše naprave vam pomagajo narediti vaš dom domač - in mi vedno stremimo k temu, da ga ohranimo takšnega.