DBE5960HB

AEG 8000 vgradna kaminska kuhinjska napa širine 90 cm

PODROBNOSTI IZDELKA

Izjemna učinkovitost čiščenja zraka, manjša poraba energije

Nape AEG ohranjajo čist zrak z našimi energetsko najbolj učinkovitimi modeli z energijskim razredom A in več. Osredotočite se na kuhanje z vašo družino in prijatelji v sveži kuhinji pri manjšem hrupu na energetsko učinkovitejši način.

Izvedite več
-
-
-
-
PODROBNOSTI IZDELKA
Stilsko oblikovana kuhinjska napa 8000 Breeze tiho odstranjuje neprijetne vonjave zahvaljujoč izredno tihi tehnologiji Breeze. Zdaj lahko pri vsakem kuhanju izkusite umirjeno kuhinjsko okolje brez dima.
AEG - 90 cm cooker hood - DBE5960HB
Naravni zrak, enostavno in tiho.

Elegantno oblikovana kuhinjska napa AEG tiho odstranjuje neprijetne vonjave zahvaljujoč izredno tihi tehnologiji Breeze. Enostavno in tiho za boljše kuhinjsko okolje.

AEG - 90 cm cooker hood - DBE5960HB
Hob2Hood. Prostoročna kuhinjska napa

Hob2Hood samodejno nadzoruje stopnje moči in luči vaše kuhinjske nape, medtem ko se vi osredotočite na pripravo ravno pravšnje jedi.

AEG - 90 cm cooker hood - DBE5960HB
Zmogljiv motor. Za čistejši zrak v kuhinji

Ne glede na to, ali pražite zrezek v ponvi ali popekate lososa, naš visoko zmogljiv motor pomeni, da zrak v vaši kuhinji ostane svež. Sprostite se ob spoznanju, da bo vaša kuhinja vedno prijetno, vabljivo okolje.

AEG - 90 cm cooker hood - DBE5960HB
LEDlights za izpopolnjeno pripravo hrane

Naša funkcija LEDlights porabi veliko manj energije kot druge luči in ima bistveno daljšo življenjsko dobo. Prav tako omogoča boljšo vidljivost med pripravo hrane, da se lahko osredotočite na malenkosti.

Maksimalno filtriranje, vedno znova

Visoko zmogljiv filter, ki ujame in odstrani maščobe in vonjave pri kuhanju. Snemljivi filter je mogoče očistiti v pomivalnem stroju, kar zagotavlja nenehno učinkovitost kuhinjske nape.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti