DCE5960HM

AEG 7000 Ceiling kuhinjska napa širine 90 cm

PODROBNOSTI IZDELKA

Izjemna učinkovitost čiščenja zraka, manjša poraba energije

Nape AEG ohranjajo čist zrak z našimi energetsko najbolj učinkovitimi modeli z energijskim razredom A in več. Osredotočite se na kuhanje z vašo družino in prijatelji v sveži kuhinji pri manjšem hrupu na energetsko učinkovitejši način.

Izvedite več
-
-
-
-
PODROBNOSTI IZDELKA
The 7000 Hob2Hood je visoko učinkovita funkcija, ki samodejno nadzoruje vašo kuhinjsko napo in luči. Ne glede na temperaturo vaše kuhalne plošče se ventilator med delom prilagodi, tako da se lahko popolnoma osredotočite na to, kar kuhate.
AEG - 90 cm cooker hood - DCE5960HM
Hob2Hood. Prostoročna kuhinjska napa

Hob2Hood samodejno nadzoruje stopnje moči in luči vaše kuhinjske nape, medtem ko se vi osredotočite na pripravo ravno pravšnje jedi.

Čist zrak. Hitreje.

Ta kuhinjska napa iz kuhinje hitro odpravi vonjave od kuhanja. To pa zato, ker je izpopolnjena ter ima učinkovit in zmogljiv motor.

AEG - 90 cm cooker hood - DCE5960HM
LEDlights za izpopolnjeno pripravo hrane

Naša funkcija LEDlights porabi veliko manj energije kot druge luči in ima bistveno daljšo življenjsko dobo. Prav tako omogoča boljšo vidljivost med pripravo hrane, da se lahko osredotočite na malenkosti.

Maksimalno filtriranje, vedno znova

Visoko zmogljiv filter, ki ujame in odstrani maščobe in vonjave pri kuhanju. Snemljivi filter je mogoče očistiti v pomivalnem stroju, kar zagotavlja nenehno učinkovitost kuhinjske nape.

AEG - 90 cm cooker hood - DCE5960HM
En dotik. Popoln nadzor

Celoten nabor funkcij nape je združena v enotno elektronsko upravljanje. Kar pomeni, da je nastavitve mogoče spremljati in prilagajati le z enim dotikom. Natančno in intuitivno.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti