PODROBNOSTI IZDELKA

ComboHob Bridge z zmogljivo indukcijsko kuhalno ploščo in odvodnim ventilatorjem zdaj skupaj povezana v eno zmogljivo enoto. Zasnova kuhinje zdaj ni več omejena s postavitvijo nape. Izkusite svobodo oblikovanja kuhinje s to priročno hibridno napo.

Prednosti

Kuhanje in odvod zraka v enem. S ComboHob

ComboHob je ventilator za odvod zraka in indukcijska kuhalna plošča v enem. Omogoča neskončne možnosti zasnove kuhinje. Vrhunsko udobje in sodoben, minimalističen videz.

Samodejni odvod zraka S Hob2Hood

Tehnologija Hob2Hood omogoča samodejni odvod hlapov in vonjav med kuhanjem. Če temperaturo na kuhalni plošči zvišate ali znižate, se temu prilagodi ventilator nape. To pomeni, da se vi lahko povsem posvetite kuhanju.

Kuhališča se lahko povezujejo. Z Bridge

ComboHob vam pomaga pri kuhanju za več ljudi ali če imate velike posode. Dotaknite se tipke Bridge in povežite dve kuhališči. Za enakomerno temperaturo.

Preprosto čiščenje. Enostavno vzdrževanje

Mrežo na napi je mogoče v celoti odstraniti. Pod mrežo je v notranjosti maščobni filter iz aluminija in visoko učinkovit filter za vonjave. Za enostavno vzdrževanje in brezhibno zmogljivost.

Upravljanje indukcije z dotikom. Zasnovano za natančno nastavitev

Upravljalne tipke za indukcijsko kuhalno ploščo omogočajo pregled nad nastavitvami kuhanja. Steklo, občutljivo na dotik, prikaže natančno temperature in možnosti odvoda - vse kar je potrebno za izbiro je en sam dotik.

Dodatki

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
rdeče blago v zraku na črnem ozadju