PODROBNOSTI IZDELKA

The 7000 Hob2Hood je visoko učinkovita funkcija, ki samodejno nadzoruje vašo kuhinjsko napo in luči. Ne glede na temperaturo vaše kuhalne plošče se ventilator med delom prilagodi, tako da se lahko popolnoma osredotočite na to, kar kuhate.

Prednosti

Hob2Hood. Prostoročna kuhinjska napa

Hob2Hood samodejno nadzoruje stopnje moči in luči vaše kuhinjske nape, medtem ko se vi osredotočite na pripravo ravno pravšnje jedi.

Čist zrak. Hitreje.

Ta kuhinjska napa iz kuhinje hitro odpravi vonjave od kuhanja. To pa zato, ker je izpopolnjena ter ima učinkovit in zmogljiv motor.

LEDlights za izpopolnjeno pripravo hrane

Naša funkcija LEDlights porabi veliko manj energije kot druge luči in ima bistveno daljšo življenjsko dobo. Prav tako omogoča boljšo vidljivost med pripravo hrane, da se lahko osredotočite na malenkosti.

Maksimalno filtriranje, vedno znova

Visoko zmogljiv filter, ki ujame in odstrani maščobe in vonjave pri kuhanju. Snemljivi filter je mogoče očistiti v pomivalnem stroju, kar zagotavlja nenehno učinkovitost kuhinjske nape.

AEG - Otočna napa - DCE5960HM

En dotik. Popoln nadzor

Celoten nabor funkcij nape je združena v enotno elektronsko upravljanje. Kar pomeni, da je nastavitve mogoče spremljati in prilagajati le z enim dotikom. Natančno in intuitivno.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels