PODROBNOSTI IZDELKA

Kuhajte z zaupanjem in nadzorom, saj svetli LED prikazovalniki na plinski kuhalni plošči FlameLight prikažejo moč plamena s stopnjo od 1 do 9. LED prikazovalniki v živahnih barvah jasno prikažejo, ali je gumb prižgan ali ugasnjen in ali so nosilci za posodo po uporabi še vroči.

Prednosti

AEG - Plinska plošča - HKB64450NB

FlameLight - svetel LED prikazovalnik za enostavno izbiro višine plamena

Svetel LED prikazovalnik FlameLight jasno prikaže izhodno moč plina z vrednostmi od 1 do 9, tako da lahko z gotovostjo nadzorujete intenzivnost plamena ves čas kuhanja. Živahne barve LED prikazovalnikov jasno prikažejo, ali je gorilnik prižgan ali ugasnjen.

AEG - Plinska plošča - HKB64450NB

StepPower. Za natančno segrevanje

Izkusite natančnost delovanja kuhalne plošče z upravljanjem StepPower. Vaše jedi bodo tako vedno slastne. Segrevanje je mogoče nastaviti na stopnje od 1 do 9, pri čemer se moč z vsako stopnjo povečuje. Natančna nastavitev daje izjemne rezultate.

Hob2Hood® samodejno nadzira vašo kuhinjsko napo

Funkcija Hob2Hood® samodejno aktivira kuhinjsko napo, ko prižgete kuhalno ploščo. Samodejno in brezžično prilagodi funkcije, tako da na primer hitrost delovanja ventilatorja prilagodi načinu kuhanja. S tem se lahko vi povsem posvetite le kuhanju okusnih jedi.

AEG - Plinska plošča - HKB64450NB

Vašemu kuhanju je preprosto slediti z odštevalno uro

Plošča je opremljena z odštevalno uro, ki vam omogoča, da spremljate napredovanje kuhanja ter imate ves čas popoln nadzor nad hrano, ki jo ustvarjate.

AEG - Plinska plošča - HKB64450NB

Indikatorji LED vas obveščajo, ali je plošča še vedno vroča

Nič več ugibanja, ali so vaši gorilniki vključeni ali izključeni. Indikatorji LED jasno pokažejo, ali so gumbi vključeni ali izključeni. Uporaben indikator preostale topolote pa nudi vizualno povratno informacijo v trenutku, če so poljubni nosilci še vroči.

Dodatki

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
rdeče blago v zraku na črnem ozadju