PODROBNOSTI IZDELKA

Z indukcijsko kuhalno ploščo 6000 FlexiBridge® lahko prilagodite kuhališče z združitvijo in nadzorom do štirih kuhalnih segmentov. Popolna je za uporabo velikih ali dolgih ponev ali za kuhanje velikega števila jedi, za katere je potreben dodaten prostor.

Prednosti

Vsestransko kuhanje s FlexiBridge®

Funkcija FlexiBridge® vam omogoča prilagoditev kuhališča z združitvijo in nadzorom do štirih kuhalnih segmentov na različne načine. Popolna je za uporabo velikih ali dolgih ponev ali za sočasno pripravo velike količine jedi.

Bolj nemoteno, hitrejše prestavljanje toplote s PowerSlide

Od močnega do rahlega vretja in do ohranjanja toplote: ko za pripravo jedi potrebujete ponavljajoče se hitre menjave toplote, uporabite PowerSlide. Preprosto potisnite ponev z enega kuhališča na drugo, ne da bi se vmes ustavili za prilagoditev temperature med kuhanjem.

Hob2Hood®: Prostoročna kuhinjska napa

Funkcija Hob2Hood® povezuje kuhalno ploščo in kuhinjsko napo. Kuhinjska napa samodejno prilagodi hitrost ventilatorja glede na toploto, ne da bi vam bilo treba migniti s prstom. Za učinkovito odsesavanje med popekanjem. In tišje odsesavanje med počasnim vrenjem.

Hitrejše segrevanje za dodatno hitrost s funkcijo PowerBoost

Eksplozija hitrosti. Nič več čakanja na vrenje v posodah. Funkcija PowerBoost vam omogoča takojšnje segrevanje. PowerBoost je odlična izbira za naloge, pri katerih morate hitro zavreti veliko količino vode.

AEG - Indukcijska plošča - IKE64471FB

Programska ura kuhalne plošče. Oblikovano za natančnost

Vgrajeno programsko uro kuhalne plošče lahko nastavite na eno uro in samodejno izklopi kuhalno ploščo, ko poteče nastavljen čas. Za natančne rezultate brez truda.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels