IKE84471XB

AEG 6000 FlexiBridge vgradna indukcijska plošča širine 80 cm

PODROBNOSTI IZDELKA
Mere (ŠxG) v mm766x516
Vrsta okvirjaokvir iz nerjavečega jekla
Upravljanjeelektronsko, na steklu
LED barvaRdeča
Funkcije upravljanja3 stopnje preostale temperature, zvočni signal, avtomatsko segrevanje, booster, zaklepanje za varnost otrok, odštevanje časa, eco programska ura, FlexiBridge, povezava Hoob2Hood, zaklepanje tipk, odštevalna ura, PowerSlide, izklop zvoka, programska ura
Skupna priključna moč (W)7350
Skupna priključna moč (plin) (W)0
Varnost kuhalne plošče varnostni izklop
PODROBNOSTI IZDELKA
Z indukcijsko kuhalno ploščo 6000 FlexiBridge® lahko prilagodite kuhališče z združitvijo in nadzorom do štirih kuhalnih segmentov. Popolna je za uporabo velikih ali dolgih ponev ali za kuhanje velikega števila jedi, za katere je potreben dodaten prostor.
AEG - Indukcijska plošča - IKE84471XB
Vsestransko kuhanje s FlexiBridge®

Funkcija FlexiBridge® vam omogoča prilagoditev kuhališča z združitvijo in nadzorom do štirih kuhalnih segmentov na različne načine. Popolna je za uporabo velikih ali dolgih ponev ali za sočasno pripravo velike količine jedi.

AEG - Indukcijska plošča - IKE84471XB
Bolj nemoteno, hitrejše prestavljanje toplote s PowerSlide

Od močnega do rahlega vretja in do ohranjanja toplote: ko za pripravo jedi potrebujete ponavljajoče se hitre menjave toplote, uporabite PowerSlide. Preprosto potisnite ponev z enega kuhališča na drugo, ne da bi se vmes ustavili za prilagoditev temperature med kuhanjem.

AEG - Indukcijska plošča - IKE84471XB
Hob2Hood®: Prostoročna kuhinjska napa

Funkcija Hob2Hood® povezuje kuhalno ploščo in kuhinjsko napo. Kuhinjska napa samodejno prilagodi hitrost ventilatorja glede na toploto, ne da bi vam bilo treba migniti s prstom. Za učinkovito odsesavanje med popekanjem. In tišje odsesavanje med počasnim vrenjem.

AEG - Indukcijska plošča - IKE84471XB
Hitrejše segrevanje za dodatno hitrost s funkcijo PowerBoost

Eksplozija hitrosti. Nič več čakanja na vrenje v posodah. Funkcija PowerBoost vam omogoča takojšnje segrevanje. PowerBoost je odlična izbira za naloge, pri katerih morate hitro zavreti veliko količino vode.

AEG - Indukcijska plošča - IKE84471XB
Programska ura kuhalne plošče. Oblikovano za natančnost

Vgrajeno programsko uro kuhalne plošče lahko nastavite na eno uro in samodejno izklopi kuhalno ploščo, ko poteče nastavljen čas. Za natančne rezultate brez truda.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti