PODROBNOSTI IZDELKA

S pečico 8000 SteamBoost vsakič dobite izvrsten okus, ki ga želite. Uporabite samo funkcijo Steamify® in pečica izbere pravo stopnjo pare za vaš obrok. Brez napora izboljšajte svoje običajno kuhanje s paro.

Prednosti

Mojstrsko kuhanje v sopari. S tehnologijo Steamify®

Doseganje vrhunskih rezultatov kuhanja v pari še nikoli ni bilo tako preprosto. Izberite želeno temperaturo kuhanja, tehnologija Steamify® pa ji bo samodejno dodala ustrezno količino pare. Pri vsaki jedi ohrani pomembna hranila in ustvari bolj zdrave okuse.

Funkcionalno. Integrirano. Osebno prilagojeno. Pametna kuhinja

Daljinsko upravljajte pečico, odkrivajte naše različne partnerje in uživajte v osebno prilagojeni izkušnji kuhanja s pomočjo aplikacije My AEG Kitchen. Je priročen in enostaven način, da obogatite vašo izkušnjo pametne kuhinje.

AEG - Pečica - BSE788380M

Kuhajte, da okusite, vsakič znova

Senzor za hrano natančno meri temperature sredice vašega mesa in vam sporoči, kdaj je zelo zapečeno, srednje ali malo zapečeno. To velja tudi za kuhanje rib in zelenjave.

Intuitivna peka v pečici. S prikazovalnikom EXCite na dotik

Prikazovalnik EXCite na dotik omogoča dostop do številnih funkcij pečice za vse vrste jedi. Prav tako olajša tudi prilagajanje temperature v pečici in časovnikov. Prikazuje neposredne povratne informacije in izpostavi najpomembnejše informacije.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Pregled nad vsemi vašimi garancijami
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels