BSK999330M

AEG 9000 SteamPro vgradna pečica

PODROBNOSTI IZDELKA

Naše najbolj energijsko učinkovite pečice – varčujejo z viri, obenem pa zagotavljajo izjemen okus

Pečice EcoLine so najbolj energijsko učinkoviti modeli. Vsi modeli imajo funkcijo pare, ki omogoča peko pri nizkih temperaturah in prihrani do 20 % energije*. Vsebuje funkcijo čiščenja s paro, ki porabi do 95 %** manj energije v primerjavi s pirolitičnim čiščenjem.

*Na podlagi internega testa, s katerim smo primerjali peko fileta lososa s funkcijo FullSteam in običajno peko lososa brez pare pri 170 ºC. ** Na podlagi internih testov, s katerimi smo primerjali porabo energije pečice SteamPro (parno čiščenje) in pečice SteamCrisp (pirolitično čiščenje). **Program Parno čiščenje je patentiralo podjetje Electrolux US2017082295 (A1) – METODA ZA ČIŠČENJE PEČICE S PARO.
Izvedite več
Razred energijske učinkovitostiA++
Vgradne mere V x Š x G (mm)590x560x550
Kuharske funkcijeAu Gratin, gretje spodaj, peka kruha, konvekcijsko/tradicionalno, odtaljevanje, vzhajanje testa, sušenje, zamrznjena hrana, para (100%), žar, Humidity High, Humidity Low, Humidity Medium, ohranjanje temperature, vlažno pečenje, program za pizzo, segrevanje krožnikov, vzdrževanje temperature, Slow Cooking, Sous vide cooking, Steam regenerating, Steamify, pečenje z ventilatorjem, turbo žar, Yoghurt function
PovezljivostDa
Skupna priključna moč (W)3500
Kategorija SteamProfisteam1
Vrsta programske ureITex100R
Uporabna prostornina notranjosti (l)70
PODROBNOSTI IZDELKA
Ustvarite obroke profesionalne kakovosti doma s pečico 9000 SteamPro s funkcijo Steamify®. Tri stopnje kuhanja omogočajo segrevanje, kuhanje v pari ali kombinacijo obeh. Možna je tudi obdelava hrane v vakuumu. Sočni rezultati, na katere se lahko zanesete, samodejno nastavljeni s funkcijo Steamify®.
AEG - Pečica - BSK999330M
Naj bo zlato-rjavo

Že z enim samim pogledom veste, kdaj je jed pečena. Seveda. To je mogoče s kamero AEG CookView®, s pomočjo katere lahko od daleč, na svojem mobilnem telefonu, preverite barvo jedi v pečici.

AEG - Pečica - BSK999330M
Samodejno prilagodite paro s Steamify®

S funkcijo Steamify® nastavite želeno temperaturo, pečica pa bo samodejno nastavila stopnjo pare. Za bolj zdravo in okusno hrano. Pri kuhanju s paro iz živil izvabite najbogatejše okuse in ohranite hranilne snovi. S funkcijo Steamify® je to preprosto.

AEG - Pečica - BSK999330M
Kvalitetni rezultati, kot iz restavracije

Profesionalni kuharji že dolgo uporabljajo tehniko SousVide za doseganje popolnih in doslednih rezultatov. SousVide vam prinaša kvalitetno tehnologijo, kot iz restavracij, v vaš dom ter vam tako omogoča ustvarjanje jedi, ki presegajo pričakovanja.

Funkcionalno. Integrirano. Osebno prilagojeno. Pametna kuhinja

Daljinsko upravljajte pečico, odkrivajte naše različne partnerje in uživajte v osebno prilagojeni izkušnji kuhanja s pomočjo aplikacije My AEG Kitchen. Je priročen in enostaven način, da obogatite vašo izkušnjo pametne kuhinje.

Prikazovalnik EXCite+ TFT z vrtljivim gumbom za upravljanje. Natančno kuhanje

S prikazovalnikom EXCite+ TFT z vrtljivim gumbom za upravljanje lahko natančno in enostavno nastavite temperaturo v pečici, izbirate programe, izbirate funkcije ter celo prejemate posodobitve programske opreme pečice prek povezave WiFi. Vse to s preprostim zasukom gumba in prikazom na digitalnem prikazovalniku.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti