PODROBNOSTI IZDELKA

Ustvarite obroke profesionalne kakovosti doma s pečico 9000 SteamPro s funkcijo Steamify®. Tri stopnje kuhanja omogočajo segrevanje, kuhanje v pari ali kombinacijo obeh. Možna je tudi obdelava hrane v vakuumu. Sočni rezultati, na katere se lahko zanesete, samodejno nastavljeni s funkcijo Steamify®.

Prednosti

AEG - Pečica - BSK999330M

Naj bo zlato-rjavo

Že z enim samim pogledom veste, kdaj je jed pečena. Seveda. To je mogoče s kamero AEG CookView®, s pomočjo katere lahko od daleč, na svojem mobilnem telefonu, preverite barvo jedi v pečici.

AEG - Pečica - BSK999330M

Samodejno prilagodite paro s Steamify®

S funkcijo Steamify® nastavite želeno temperaturo, pečica pa bo samodejno nastavila stopnjo pare. Za bolj zdravo in okusno hrano. Pri kuhanju s paro iz živil izvabite najbogatejše okuse in ohranite hranilne snovi. S funkcijo Steamify® je to preprosto.

AEG - Pečica - BSK999330M

Kvalitetni rezultati, kot iz restavracije

Profesionalni kuharji že dolgo uporabljajo tehniko SousVide za doseganje popolnih in doslednih rezultatov. SousVide vam prinaša kvalitetno tehnologijo, kot iz restavracij, v vaš dom ter vam tako omogoča ustvarjanje jedi, ki presegajo pričakovanja.

Funkcionalno. Integrirano. Osebno prilagojeno. Pametna kuhinja

Daljinsko upravljajte pečico, odkrivajte naše različne partnerje in uživajte v osebno prilagojeni izkušnji kuhanja s pomočjo aplikacije My AEG Kitchen. Je priročen in enostaven način, da obogatite vašo izkušnjo pametne kuhinje.

Prikazovalnik EXCite+ TFT z vrtljivim gumbom za upravljanje. Natančno kuhanje

S prikazovalnikom EXCite+ TFT z vrtljivim gumbom za upravljanje lahko natančno in enostavno nastavite temperaturo v pečici, izbirate programe, izbirate funkcije ter celo prejemate posodobitve programske opreme pečice prek povezave WiFi. Vse to s preprostim zasukom gumba in prikazom na digitalnem prikazovalniku.

Dodatki

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
rdeče blago v zraku na črnem ozadju