PODROBNOSTI IZDELKA

Kombinirani hladilnik 8000 Cooling 360° ima več zračnih kanalov, ki zagotavljajo dosledno hlajenje. Zaščiti živila na vsaki polici. Nerjavno jeklo ustvari eleganten in vrhunski videz za vašo kuhinjo

Prednosti

Vsak kotiček. Temeljito ohlajen. S Cooling 360°

Z vzdrževanjem stabilne temperature in vlažnosti v celotnem hladilniku ohranja kakovost živil. Notranjost iz nerjavnega jekla pušča velik oblikovalski pečat. Učinkoviti zračniki za hitro povrnitev ohlajenosti po vsakem odpiranju vrat, kar lahko pripomore, da se živila ne pokvarijo.

Zaščitite sadje in zelenjavo v predalu GreenZone+

Idealno okolje za zdravo sadje in zelenjavo. Tesnilo in membrana v predalu GreenZone+ poskrbita za optimalno vlažnost in ohranjanje sveže zelenjave.

TwinTech® No Frost - ohranja hrano sočno in navlaženo

S tehnologijo TwinTech® No Frost vam zamrzovalnika nikoli več ne bo potrebno odtaljevati. Njen sistem dvojnega hlajenja ohranja hrano 60 % bolj vlažno kot hladilniki z enim evaporatorjem.* S tem, da ne uporablja suhega zraka zamrzovalnika, ohranja idealno vlago in preprečuje izsuševanje hrane.

Vedno pod nadzorom. Z aplikacijo AEG

Upravljajte vaš hladilnik z vašo pametno napravo. Prejemajte obvestila, če so vrata odprta, kot tudi napotke za vzdrževanje, da bo vaš hladilnik deloval brezhibno. Naučite se, kje in kako shranjevati živila, da ohranite njihovo kakovost z natančnostjo.

Predal ExtraChill. Za nežne narezke

Predal ExtraChill ohranja kakovost narezkov in sirov.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels